ZOCON

Standnummer:
617

ZOCON wil het werken in de landbouw over de hele wereld verbeteren en vereenvoudigen door het ontwikkelen en produceren van innovatief, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare landbouwmachines. Met een efficiënt en modern ingerichte productiefaciliteit en een enthousiast en betrokken team van medewerkers ontwikkeld ZOCON jaarlijks 1 a 2 nieuwe machines. Deze machines worden allen robuust gebouwd met een modulair systeem, waardoor ze eenvoudig uit te breiden zijn en worden allen compleet verzinkt voor een lange levensduur.

Machines:

ZOCON Zaaimachine: pneumatische opbouwzaaimachine mogelijk in 150L, 300L en 450L met 4-13 uitlopen, nu ook met ISOBUS.

ZOCON Greenkeeper: professionele graslandverzorging in werkbreedtes 3m, 6m en 8m. De Greenkeeper Plus is met toevoeging van geleidewielen aan voor & achterzijde ook geschikt voor bewerkt akkerbouwland.

ZOCON Kipper: compleet goedgekeurd voor de openbare straat en beschikbaar in 3t, 4.5t, 5t, 8t en 10t.

ZOCON Universele Balenklem: geschikt voor vierkante en ronde balen en met een klembereik van 70cm-245cm tot een gewicht van 1500kg.

ZOCON Ronde Balenklem: geschikt voor ronde balen en met een klembereik van 70cm-170cm tot een gewicht van 1500kg.

ZOCON Modulaire Rubberschuif: leverbaar in werkbreedtes 190, 270 en 300 met of zonder scharnierpunt, geschikt voor zowel driepunt als elke type wiellader door het universele frame.

ZOCON Hoogkiepbak: multifunctionele hoogkiepbak welke door de 2 cilinders, de kiephoek van 90 graden en de voor/achter aankoppeling met driepuntsbok en universeel aankoppelframe ook in te zetten is als volumebak of transportbak.

ZOCON Veegmachine: leverbaar in werkbreedtes 150, 195, 240 en 285 met of zonder opvangbak, standaard met cat. II driepuntsbok met snelwisselsysteem en optioneel met universeel aankoppelframe voor elk type wiellader.

Meer informatie over de machines: https://zocon.eu