Standhouder Nieuws
Joskin DistriTECH

DistriTECH: 9 specialisten en 1 unieke dienst met één enkel doel: 100 % tevreden klanten.

PDF icon cp_werktuigendagen_2017_-_distritech_-_nl.pdf
Doevendans Eurofarmtoys

Doevendans Eurofarmtoys - Trampolines & Farm models

Doevendans Eurofarmtoys biedt een zeer uitgebreid assortiment van ruim 6000 verschillende miniatuurmodellen, variërend van schaal 1:8 tot schaal 1:160. Met één van de ruimste assortimenten van heel Europa een “walhalla” voor zowel spelende kinderen als fervent verzamelaars. Ook bieden wij hoogwaardige trampolines en landbouwgerelateerde verzamel- en speelgoedartikelen.

PDF icon flyer.pdf
eFarmer

eFarmer introduceert een nieuw en betaalbaar tractor-navigatiesysteem met hoge nauwkeurigheid.

eFarmer B..V. alumni van het Europees Ruimte Onderzoek en Technologie Centrum (ESTEC) in Noordwijk (Nederland), zal zijn eerste betaalbare tractor navigatie systeem voorstellen op de Werktuigendagen te Oudenaarde. Dit evenement vindt plaats op 23 en 24 september 2017 in België.

Het FieldBEE tractor navigatiesysteem van de nieuwe generatie werd gecreëerd in samenwerking met landbouwers die de eFarmer app gedownload hadden. “In minder dan twee maanden tijd hebben landbouwers van over de hele wereld, meer dan 150 FieldBEE’s vooruitbesteld. Landbouwers zijn de beste investeerders die we konden vinden. We ontvingen niet alleen hun geld, maar ook hun waardevolle feedback over hoe het product zou moeten werken en hoe het er uit zou moeten zien. Samen hebben we een écht waardevol product gecreëerd voor de landbouwers.” - zegt CEO Michael Utkin. In augustus 2017 heeft eFarmer de eerste geproduceerde antennes verzonden.

Omdat onze sensor verbindt met het gratis correctie signaal FLEPOS, is de prijs van ons tractor navigatiesysteem, met 0-4 cm nauwkeurigheid, slechts 600€ voor onze Belgische klanten. Dit is een supergroot voordeel!

“Dit is een nieuwe generatie van zulke toestellen. Je kan de antenne gebruiken met je smartphone. De antenne werkt op batterijen en is zeer makkelijk te installeren. De antenne ontvangt automatisch updates en diagnose resultaten via het mobiel netwerk. Daardoor kan deze in de toekomst voortdurend verbeterd worden zonder dure vervangingen van de hardware. En zelfs opgewaardeerd worden naar automatische sturing.” - licht Alexey Bogatyrev (CTO van eFarmer) toe.

Dit systeem levert hoge nauwkeurigheid voor landbouwers en stelt hen in staat om precisielandbouw toepassingen te gebruiken zoals tractor navigatie, automatische sturing, bodemanalyse, toepassingen met variabele dosering, drones etc.

eFarmer B.V., met zetel in Nederland en Oekraïne, werd in 2014 opgericht door een Oekraïens technisch team met 10 jaar ervaring in IT in landbouw. Het eerste product van eFarmer is een Tractor Navigatie app, die als best beoordeeld werd in de Google Play Store, met meer dan 100 000 downloads in 140 landen. Het nieuwe product van eFarmer, werd gemaakt met de steun van European Space Agency Business Incubator. De missie van eFarmer is precisielandbouw toegankelijk maken voor iedere landbouwer.

ROPA France

ROPA Tiger 6

www.ropa-maschinenbau.de/fr/espace-mdia/fr/tiger-6/prospekte/#filter

PDF icon brochure_tiger_6.pdf
Case IH & Steyr CNH Ind Belgium

Nieuwe Quantum tractors brengen betere prestaties naar de fruitteeltsector

De nieuwe Case IH familiestijl / Niveau 4 cabine filtratie voor maximal bestuurderscomfort / Verbeterde lay-out van de bedieningen / Geintegreerde Fronthef en Frontaftakas / FPT 3.4-liter motor bespaart brandstof

 Case IH heeft de eer U een nieuwe generatie Quantum voor te stellen. Deze trekkers ontwikkeld en gebouwd voor speciale toepassingen zoals fruitteelt of planten- en boomkwekerijen worden voorzien van een nieuwe design. Deze modellen kunnen vanf heden ook worden uitgerust met een 80 liter/minuut pomp en een nieuw ontwikkelde lay-out van de middenventielen. Van belang is ook onze nieuw gepatenteerd filtratiesysteem om veilig te kunnen werken tijdens werkzaamheden met spuitnevel. Zoals voordien is de nieuwe Quantum nog beschikbaar in V (vineyard), N (narrow) en F (fruit) versie. De minimale breedte is 1,063mm voor de V, 1,228mm voor de N en 1,382mm voor de F.

Hydraulisch systeem opties verbeteren veelzijdigheid en prestaties

De lay-out van de midden gemonteerde ventielen is aangepast voor een eenvoudigere aankoppeling en een duidelijk overzicht van hoe deze moeten worden aangesloten, ook is er een permanente Hydromotorfunctie aanwezig. Voor mensen die de trekker veelzijdiger willen inzetten is er ook een af fabriek gemonteerde fronthef mogelijk, deze heeft een hefcapaciteit van maar liefst 2600kg. Ook kan de trekker worden uitgerust met een 80 l/min hydraulisch pomp voor de voeding van de werktuigen met een hoge olievereiste. Optioneel is er ook de mogelijkheid om in het midden van de trekker een frame te voorzien waaraan werktuigen kunnen gemonteerd worden.

Ultiem Cabine comfort dankzij nieuwe bediening en de verbeteringen in ventilatie 

Verbeteringen voor de bestuurder zijn zonder meer merkbaar aan het optionele filtratie systeem waar de klant nu vrij kan omschakelen tussen Niveau 4 en Niveau 2 filtratie. Waar Niveau 4 filtratie bedoeld is om stof en sproeistoffen te filteren, is niveau 2 de gewone filtratie die het stof buiten de cabine houdt. Het omschakelen tussen de 2 niveaus is bedoeld om de vervangingsinterval te verlengen van de niveau 4 filter wanneer er niet aan gewasbehandeling wordt gedaan.

De bediening van de hydraulische ventielen werd herontwikkeld om deze te plaatsen op een ergonomische plaats. Zodat deze makkelijk te bedienen zijn. De nieuwe kantelbare en telescopische stuurkolom zorgt voor eenvoudig in en uitstappen uit de cabine.

Een nieuwe krachtbron

De laatste 3.4-liter motor met commonrail van FPT drijft de nieuwe Quantum reeks aan. De nieuwe emissienorm Fase IIIB wordt behaald met het gebruik van CEGR en een diesel oxidatie katalysator.

Een nieuwe elektronische toerentalregeling zorgt ervoor dat twee toerentallen kunnen worden geprogrammeerd.

PDF icon tekst.pdf
DLF

Hogere melkopbrengst met de beter verteerbare rassen

Een hogere grasopbrengst is niet de enige manier om meer melk te produceren. Een hogere kwaliteit van het gras verhoogt de melkproductie. De kwaliteit van het gras is te meten aan de hand van onder andere het suikergehalte, de verteerbaarheid van het gras en de drogestofopbrengst. Ook de verteerbaarheid van de celwanden is een belangrijke eigenschap van het ruwvoer.

Koeien die goed verteerbaar gras krijgen en het gras dus makkelijker kunnen verteren, houden meer energie over welke gebruikt kan worden voor de melkproductie. “Meer Melk met DLF” staat dan ook garant voor gras met een hogere melkopbrengst.

Melkgras: de best verteerbare grasrassen

Om de keuze uit verschillende goede rassen simpeler te houden heeft DLF Melkgras geïntroduceerd. Rassen krijgen deze toevoeging als ze beter scoren dan hun soortgenoten op het gebied van celwandverteerbaarheid(dNDF). Rassen die daarnaast op de Rassenlijst staan en ook goed scoren op opbrengst en landbouwkundige eigenschappen, worden gebruikt in de Melkgras mengsels. De grasmengsels MilkMax en MilkMax Tetra bevatten de allerbest verteerbare rassen en staan daarom garant voor nóg meer melk!

DLF

Haal meer gras van uw grasland met Festuloliums

Grote intensieve melkveebedrijven hebben ook hogere grasopbrengsten nodig. Speciaal voor de moderne veehouder, die veel melk uit eigen ruwvoer wil halen, heeft DLF de Festuloliums doorontwikkeld. Als vooruitstrevende kweker heeft DLF als enige tot nu toe de meeste soorten en rassen Festuloliums gekweekt. Elk ras met unieke eigenschappen, speciaal voor intensieve maairegimes waar extra hoge opbrengsten gewenst zijn.

Festuloliums zijn er in meerdere soorten. Er zijn kruisingen die meer de eigenschappen bevatten van Italiaans/Engels raaigras en kruisingen die meer lijken op Rietzwenkgras. De eerste Festuloliumkruisingen waren vooral gericht op Italiaans en Engels raaigras. Deze kruisingen brachten de eerste jaren veel op om daarna in opbrengst terug te vallen. De nieuwe generatie Festuloliums, ontwikkelt uit Rietzwenktypes, zijn hierin sterk verbeterd. Zij houden hun productie over meerdere jaren vast.

Bedrijven die veel gras maaien hebben baat bij een zeer hoge opbrengst. Nog teveel bedrijven blijven steken rond de 10 ton drogestofopbrengst per ha. Door mengsels met Festuloliums van DLF te gebruiken zal de opbrengst fors omhoog gaan.

Festuloliums geven van zichzelf al een hogere opbrengst, maar wanneer deze soort wordt gebruikt in een gras/klaver mengsel wordt dit nog extra versterkt. Festuloliums met klaver leveren duidelijk meer opbrengst dan andere grassoorten.” Klaver geeft dus wel degelijk een extra waarde aan uw grasland. De nieuwe generatie Festuloliums zijn ontwikkeld uit kruisingen op basis van de Rietzwenktypes. Deze nieuwe Festuloliums zijn direct in het veld te herkennen!

De nieuwe Festuloliums hebben een aantal grote voordelen:

 • Betere fosfaatbenutting.

 • Sterkere en dichtere zode.

 • Beter standvastig over meerdere jaren.

 • Levering extra structuurwaarde in het rantsoen.

 • Snelle groeistart in het voorjaar.

 • Diepere beworteling.

 • Hogere eiwitopbrengst van eigen bedrijf.

PDF icon for-festulolium.pdf
DLF

ProNitro gecoat graszaad zorgt voor effectiever doorzaaien

Een optimale grasproductie begint bij een goed grassenbestand. Op veel veebedrijven laat de kwaliteit van het grasland nog veel te wensen over. Tijd dus om regelmatig een grasland APK uit te voeren! Doorzaaien is een goede manier om het grassenbestand goed op peil te houden. Dit zorgt ervoor dat nieuwe grasrassen met een efficiëntere en hogere productie zich in het grasland vestigen.

Een goed grasland is immers de basis voor een rendabele melkproductie. Een lagere kwaliteit van het ruwvoer betekent immers hogere voerkosten om de melkproductie op peil te houden. Het motto: “Het wordt toch wel weer groen” kan al snel negatieve gevolgen hebben. Kijk daarom altijd kritisch naar uw eigen grasland en zaai regelmatig door. Naast hogere opbrengsten zal het vooral zorgen voor een betere kwaliteit gras, waardoor u een efficiëntere benutting krijgt van het ruwvoer.

DoorzaaiMax ProNitro is speciaal ontwikkeld voor het doorzaaien van grasland. Het mengsel bestaat uit diploïde en tetraploïde Engels raaigras, alleen de diploïde zaden zijn gecoat met ProNitro. De coating zorgt ervoor dat ze even zwaar worden als de tetraploïde zaden dit zorgt voor een betere verzaaibaarheid. De stikstofcoating zorgt voor een snellere opkomst en beter vestiging bij doorzaaien.

Doorzaaien met ProNitro coating heeft de volgende voordelen:

 • Effectiever doorzaaien.

 • Sneller opkomst van het grasplantje.

 • Minder onkruid in de graszode.

 • Besparing op de hogere herinzaaikosten.

 • Nieuwe grasrassen met een efficiëntere en hogere productie krijgen een betere kans om zicht te vestigen.

PDF icon dlf_pronitro.pdf
Beyne

Beyne NV hervat productie van schijveneg “TerraDiscpro"

Beyne NV heeft beslist de productie van de voormalige Vogel&Noot-schijveneggen, TerraDiscpro, te hervatten. Binnen afzienbare tijd zal het volledige gamma aan vaste, getrokken en klapbare machines opnieuw verkrijgbaar zijn. Als eerste worden de schijveneggen met een breedte van 3m, 3,5m en de klapbare van 5m opnieuw aangeboden. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring bij het vervaardigen van hoogkwalitatieve landbouwmachines, garandeert Beyne dat de TerraDiscpro aan dezelfde strenge eisen zal voldoen, en dit aan een prijscompetitief niveau. Doordat de productie van de schijveneggen met exact dezelfde opties en componenten wordt hervat, kan Beyne dan ook een snelle opstart verzekeren. De machines zijn verkrijgbaar via het bestaande Beyne-dealernetwerk. Aan de voormalige Vogel&Noot-dealers wordt eveneens de mogelijkheid geboden deze machines verder te verdelen. Eveneens zullen alle wisselstukken voor het TerraDiscpro-gamma, inclusief slijtonderdelen, opnieuw verkrijgbaar zijn. Beyne ziet deze nieuwste uitbreiding vol vertrouwen tegemoet en hoopt binnenkort nog een aantal producten aan haar gamma toe te voegen. Beyne dankt u voor het vertrouwen en hoopt u in de toekomst nog beter te kunnen bedienen.

Over TerraDiscpro:

TerraDiscpro is in heel Europa één van de meest succesvolle grondbewerkingsmachines van Vogel&Noot, die bekend staat voor zijn optimale werking & uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door de aanhoudende vraag naar dit hoogkwalitatieve product, wil Beyne de productie van deze schijveneggen dan ook graag verderzetten.

Voor meer informatie: www.beyne.com

Over Beyne:

Beyne is een Belgische producent van landbouwspuiten die reeds meer dan 40 jaar bekend staat voor haar kwaliteit & duurzaamheid. Alle Beyne-landbouwspuiten worden op maat van de klant gemaakt. Beyne heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige landbouwspuiten tegen een betaalbare prijs centraal staat. Beyne is dan ook een referentie op de Europese markt door haar uitgebreid aanbod aan gedragen, getrokken & zelfrijdende landbouwspuitmachines.

Voor meer informatie: www.beyne.com

Over IQ Parts:

Sinds de overname van Vogel&Noot nam Beyne ook de productie over van slijtonderdelen voor diverse merken en een beperkt aantal wisselstukken voor Vogel&Noot-machines, onder de naam IQ Parts.

Voor meer informatie: www.iq-parts.at

PDF icon terradiscpro.pdf
Vanhoucke Machine Engineering

Infrarood temperatuursensor voor onkruidbrander (Award innovatieprijs 2017 “Het Salon”) + nieuwe mogelijkheden brander

Op de Werktuigendagen zullen we een brander demonstreren die uitgerust is met de nieuwste temperatuursensor. Deze meet de temperatuur van de grond na het branden waardoor een feedback mogelijk is: aan de hand van de verkregen temperatuur kan de gebruiker inschatten of ze sneller of trager moeten rijden voor een perfect resultaat. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het gasverbruik verder gereduceerd kan worden.

De thermische onkruidbrander is standaard uitgerust met een dubbele bodem die de lucht van de ventilator zal voorverwarmen, de toegevoerde lucht wordt gebruikt om de vlammen extra heet te maken en de verbrande gassen naar achter uit de machine gedwongen worden. De brander zal dus eerst een thermische klap geven aan het onkruid met vlammen van meer dan 1.000°C, gevolgd door de infrarood straling, daarna volgt een extreme wervelwind die het onkruid gaat uitdrogen. Deze triple action garandeert een uitzonderlijk resultaat.

Elke machine met PLC kan uitgerust worden met enkele extra sensoren die het werken met de machine aangenamer maakt: een ultrasone sensor die detecteert wanneer de machine wordt opgetild op het einde van de rij en de machine automatisch in waakvlam zet; bij het neerzetten van de machine volgt een waarschuwing indien hoofdvlam niet geactiveerd wordt. Bij opklapbare machine wordt een buitenveld automatisch uitgeschakeld zodra die sectie opklapt; dit verhoogd de veiligheid van de mensen en objecten in de omgeving van de machine.

Een laatste nieuwigheid voor de onkruidbrander is een proportionele snelheidsregelaar die waarbij de snelheid van de ventilator met een druk op de knop kan aangepast worden. Bij het ontsteken van de brander past de snelheid van de ventilator zich automatisch aan, bij het uitschakelen is een automatische afkoelfunctie actief.

Vanhoucke Machine Engineering

Koolrooier combierooier versmarkt: in containers/op wagens

Witte kool, rode kool, savooikool machinaal rooien is door de hoge snijkwaliteit van de nieuwe generatie machines perfect mogelijk voor de verse markt. Het elektrisch in hoogte instelbaar mes zal de stronk van de kolen feilloos op hoogte afsnijden zodat de medewerkers op de machine de kolen kunnen afnemen en in de twee containers achterop kunnen leggen. Deze containers zijn regelbaar in hoogte en hoek om het vulproces zo ergonomisch mogelijk te laten verlopen. Een volledig nieuwe toevoeging is een opwaarts scharnierende parallelband die het mogelijk maakt om rechtstreeks in wagens te rooien en zelfs om beide te combineren! Hierdoor kan de machine continu blijven rooien, ook bij het wisselen van de wagens; dan worden de kolen in containers gelegd tot een lege wagen beschikbaar is. Het innovatieve is dat de switch tussen beide uitvoeringen in enkele seconden gemaakt is, zonder extra materiaal of extra montage. Het extra gewicht van de machine is gering: een complete machine weegt nog altijd minder dan 2.500kg.

Werkers

Werkers biedt nu ook bedrijfshulp aan voor tuinaannemers!

SDF Benelux

DEUTZ-FAHR breidt de reeks modellen van de 6-Serie uit: De beste technologiemix nu ook met 4 cilinders.

Iets korter dan een jaar geleden, presenteerde Deutz-Fahr de nieuwe 6-Serie. Met zijn twaalf nieuwe, 6-cilinder modellen van 156 pk (115 kW) tot 226 pk (166 kW), twee wielbases, drie transmissievarianten, bedieningscomfort van topniveau en talrijke werktuigopties biedt, de tractorspecialist uit Lauingen landbouwers en loonwerkers de grootst mogelijke keuze voor het uitrusten van een geschikte tractor in het vermogens spectrum van het middensegment.

Nu zijn er drie 4-cilinder modellen toegevoegd aan het modulaire hightechsysteem: 6155.5, 6165.4 en het topmodel 6175.4. Alle met een hoger toelaatbaar gewicht (11.500 kg) en een langere wielbasis (2.543 mm) wat garant staat voor een rustig en comfortabel rijgedrag. De 4-cilinder modellen tonen het bekroonde “Tractor of the year for the design” design, welke vorig jaar aan de 6-cilinder modellen is toegekend.

Dankzij de SCR-technologie, voldoen de nieuwe DEUTZ TCD 4.1 4-cilinder motoren met 156, 164 en 171 pk (115, 121 en 126 kW) aan de T4F emissienorm. De pittige motoren bieden een flink wegrijkoppel en grote koppelreserves in een breed toerenbereik. Naast het compacte opklapbare koelersysteem welke makkelijk kan worden schoongemaakt zijn de TTV-modellen uitgerust met een nieuw electronisch geregelde Viscofan.

Voor vele overige componenten past Deutz-Fahr de technologie van de 6-cilinder modellen toe. Het bedrijf uit Lauingen is een van de weinige fabrikanten die de klanten een assortiment van drie verschillende soorten transmissie kan bieden: van de eenvoudige, handgeschakelde Powershift-transmissie met vijf versnellingen, met zes Powershift-bereiken vooruit en drie bereiken achteruit (30+15 versnellingen) en de onlangs ontwikkelde, volautomatische RCshift-bak (30+15 versnellingen, met kruipversnelling 54+27 versnellingen) tot de hoogefficiënte TTV-transmissie voor continu rijden en werken met een snelheid van 0 tot 50 km/u. Met het oog op brandstofbesparing, halen alle transmissies de max.snelheid bij een laag toerental. De RCshift-modellen halen de topsnelheid van 50 km/u bij slechts 1.530 tpm, waardoor geluidshinder en brandstofverbruik afnemen.

Deze tractorklasse wordt bovendien gekenmerkt door de unieke vooras met onafhankelijke ophanging; ze is uitgerust met een antiduiksysteem en een rembekrachtiger. Hiermee is max. trekkracht en veiligheid in elke situatie gegarandeerd.

Ook de hydraulische installatie is overgenomen van de 6-cilinder motoren en kan klantgericht worden aangepast op grond van het gebruik. Het standaard pompvermogen bedraagt 84 l/min – een systeem met regelbare pomp en een debiet van 120 of 160 of 170 l/min (afhankelijk van het gekozen transmissietype) is op aanvraag leverbaar. Er kunnen maar liefst vijf extra elektrohydraulische regelventielen geselecteerd worden aan de achterkant en twee aan de voorkant. Alle elektronische ventielen kunnen proportioneel worden aangestuurd.

Nieuw is de fronthefinrichting met positieregeling voor de TTV modellen (hefvermogen van 4.110 kg). De 3-punts kan worden uitgerust met 4 hydraulische aansluitingen en een ISOBUS interface aan de voorzijde.

De hefinrichting aan de achterzijde heeft een hefvermogen van maar liefst 9.700 kg. Standaard zijn er bovendien vier PTO-snelheden voorzien aan de achterkant (540, 540ECO, 1000, 1000ECO) en 1000 of 1000ECO aan de voorkant.

De nieuwe 4-cilinder modellen beschikken verder over topcomfort. De lichte en prettige MaxiVision-cabine met een kleurendisplay InfoCentrePro, de nieuwe armleuning en tal van technische werktuigopties bepalen de norm qua panoramisch zicht en gebruiksvriendelijkheid. 4de generatie LED verlichting is optioneel verkrijgbaar voor het verkrijgen van maximaal rondomzicht in het donker. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een Agrosky antenne en zijn daarmee klaar voor precisielandbouw.

6 aspecten van de nieuwe 4-cilinder motoren van de 6-Serie:

 • Deutz TCD 4.1 van 156 pk (115 kW) tot 171 pk (126 kW)

 • Emissieniveau Stage IV

 • Drie verschillende transmissies: Powershift/RCshift/TTV

 • Vooras met actieve voorasvering

 • Uitgebreide tractorhydrauliek

 • MaxiVision-cabine

Over DEUTZ-FAHR

DEUTZ-FAHRbetekent technologische topprestaties van ongekend niveau: een merk dat focust op productiviteit, van tractoren en maaidorsers tot tal van werktuigen en uitrustingen.

www.deutz-fahr.com

www.facebook.com/DeutzFahr

Over de SDF Group:

SDF, met Italiaans hoofdkwartier in Treviglio (Bergamo), is één van de toonaangevende fabrikanten van tractoren, oogstmachines en dieselmotoren. SDF verhandelt zijn producten onder de merknaam SAME, DEUTZ-FAHR, Lamborghini Trattori, Hürlimann, Grégoire en Shu-He. De tractoren hebben een vermogen van 23 tot 336 pk, de oogstmachines van 32 tot 395 pk.

Wereldwijd heeft SDF 8 productieterreinen, 13 commerciële filialen, 2 joint ventures, 143 importeurs en meer dan 3.000 dealers, met wereldwijd meer dan 4.100 werknemers. In 2016 haalde de firma een omzet van € 1.366 miljoen, met een EBITDA van 9%.

www.sdfgroup.com

PDF icon brochure_6-serie.pdf, PDF icon persbericht_6-serie.pdf
AVEVE Zaden

Meststoffen: N-leaf & K-leaf

N-leaf blijft de vloeibare stikstofbemesting voor de toepassing op het blad. De samenstelling van N-leaf (N+S+Mg) zorgt ervoor dat de tekorten in de plant worden aangevuld om zo’n hoog mogelijk rendement na te streven. N-leaf is ook zeer efficiënt om in de praktijk toe te passen. Het kan namelijk in combinatie met gewasbeschermingsmiddelen. De opname is zeer efficiënt en direct opneembaar door de plant. N-leaf kan toegepast worden in granen, bieten, maïs, aardappelen en groenten.

K-leaf is 100% wateroplosbaar kaliumsulfaat, die zeer zuiver is. K-leaf zorgt zowel voor een opbrengst- als kwaliteitsverhoging. Het is bovendien ook chloorarm, hetgeen belangrijk is bij de toepassing van onder andere chloorgevoelige aardappelen. Het is net als N-leaf zeer efficiënt en combineerbaar met verschillende gewasbeschermingsmiddelen. K-leaf is toepasbaar in alle teelten.

PDF icon k-leafn-leaf.pdf
AVEVE Zaden

Nieuwe toppers in het AVEVE assortiment maïs: P7326 (FAO 170): Ultravroeg ras voor late zaai of vroege oogst

Om zo vroeg mogelijk te hakselen of voor late zaai werd het ultravroege ras P7326 aan het assortiment toegevoegd. P7326 heeft een zeer sterke jeugdgroei en goede koudetolerantie. Het ras is ook geschikt voor koudere en nattere percelen. P7326 geeft een maximale zetmeelopbrengst bij een kort groeiseizoen.

PDF icon tf_p7326.pdf

Pagina's