Info oldtimers

Schrijf nu in voor de oldtimerhappening op de Werktuigendagen!

De Werktuigendagen vieren dit jaar dubbel feest! Niet alleen vindt dit outdoor landbouw­evenement voor de 35ste keer plaats, in het kader ervan wordt ook voor de 10de keer een grootse oldtimerhappening georganiseerd! Op 25 en 26 september 2021 zullen hopelijk opnieuw duizenden oldtimerfanaten naar de vertrouwde terreinen in Oudenaarde (Heurne) afzakken. 

De organisatie spaart in ieder geval kosten noch moeite om van dit jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken en pakt uit met een gevarieerd programma: 

  • Een tentoonstelling van oldtimertractoren van vóór 1980;
  • De 'Belgian Oldtimer Tractoren Award' met als thema Massey-Harris / Ferguson / Massey-Ferguson;
  • Demo’s met oldtimerhooibouwapparatuur (maaibalken, cirkelmaaiers, hooimachines en eventueel persen), oldtimermaïshakselaars (gedragen, getrokken of zelfrijdend) en hakselwagens.

De tentoonstelling en wedstrijden staan open voor alle liefhebbers, ook van buiten de landsgrenzen. Inschrijven kan zowel via de club als rechtstreeks. Enkel groepsinschrijvingen kunnen bij elkaar staan. Aarzel niet en vul vandaag nog het inschrijvingsformulier in!

Voor meer info: bel +32 475 628 129 of mail naar oldtimers@werktuigendagen.be. Overnachten op het terrein is mogelijk, maar contacteer ons vooraf voor de plaatsbepaling.