Bereikbaarheid

Met de auto

Bezoekers komende uit de richting van Gent/Antwerpen/Brussel:
Verlaten de E17 via afrit 8 De Pinte om dan via de N60 richting Oudenaarde te rijden. Eenmaal u het evenement nadert, wordt u naar de dichtstbijzijnde parking afgeleid.

Bezoekers komende uit de richting van Waregem/Kortrijk:
Verlaten de E17 via afrit 6 Kruisem. In Kruisem volgt u de verkeersomleiding om dan via de N459 richting Oudenaarde te rijden. Eenmaal op de N60, wordt u naar de dichtstbijzijnde parking afgeleid.

Bezoekers komende vanuit de richting van Oudenaarde-Ronse:
Vanop de N60 wordt u naar de dichtstbijzijnde parking afgeleid.

Park & Ride

Wie graag parkeert op verhard terrein of de drukte op P1, P2 & P3 wil vermijden, kan gebruikmaken van de Park & Ride (P5: Westerring - kant Samsonite - ON Semiconductor)
Van daaruit wordt u gratis met de bus naar de Werktuigendagen gebracht. De bussen rijden van 8.45u tot 18.30u.

Met de fiets/moto

Voor fietsen en moto’s is een afzonderlijke parking voorzien in de Lange Aststraat, nabij de voetgangerstunnel onder de N60. U kan deze bereiken via de afslag Huise/Mullem (komende van Gent). Vanaf daar volgt u de signalisatie.

Met de bus (groepen/verenigingen) 

Voor groepen/verenigingen die zelf een bus naar de Werktuigendagen inleggen, hebben wij de volgende regeling uitgewerkt:

  • De bezoekers kunnen met de bus afgezet worden aan de shuttlestop ter hoogte van het Moriaanshoofd. De bus kan daarna parkeren op parking P5, nabij Samsonite (Westerring, 9700 Oudenaarde). De bus moet daarvoor eerst doorrijden richting Gent, dan omdraaien aan ’t Peerdeken (kruispunt McDonald’s) en terugrijden richting Oudenaarde tot P5.
  • Na afloop kan de bus de bezoekers ophalen aan dezelfde shuttlestop.