Treffler - Man@Machine


Treffler-Man@Machine is importeur voor Treffler Organic Machinery in de Benelux, Denemarken, de UK, de USA, Canada, Croatia en Griekenland. Wij zijn een verkoop- en promotiebedrijf dat gespecialiseerd is in Treffler-machines voor alle grote en kleine boeren over de hele wereld. Treffler innovatieve landbouwtechnologie maakt ons optimistisch voor een betere toekomst voor iedereen die ons voedsel verbouwt.

Man@Machine is ook voor milieu-, mens- en diervriendelijke technologieën zoals de Envo-Dan Brander, Shade Haven en Bird Alert. Ontdek ons ​​assortiment - wij bieden u ervaring en kwaliteit voor de biologische en gangbare landbouw. Kijk zelf maar, alleen het beste is goed genoeg voor uw bedrijf.

Bekijk ons ​​assortiment kwaliteitsproducten voor op uw boerderij: www.OrganicMachinery.net en www.manatmachine.com

Merken

 • Treffler Organic Machinery: Eg
  • Voor eggen in de rij, schone gewassen
  • De Treffler eg is onovertroffen in mechanische onkruidbestrijding, in alle gewassen, ongeacht het groeistadium. Zowel tussen de rijen als in de gewasrijen.
  • Eggen is een kwestie van timing. Met een Treffler eg kan je de tanddruk zeer nauwkeurig instellen en deze blijft voor alle tanden gelijk, ongeacht de WISSELENDE hoogte van de tanden. Het gepatenteerde veersysteem maakt eggen met 100 tot 5000 gram tanddruk mogelijk, precies wat de omstandigheden vragen. Effectief vóór en direct ná opkomst eggen, daarmee geeft de Treffler resultaat, ook waar chemie bezwaarlijk is. Er is een Treffler eg voor iedereen. De Tiny Treffler handgetrokken, 80 cm breed, eggen in de hef van de trekker tot 18m, op een onderstel tot 30 m.
 • ENVO-DAN: onkruidbrander
  • Zowel volvelds als in de rij (uien en mais)
  • De ENVO-DAN branders zijn ontworpen voor onkruidbestrijding in de biologische akkerbouw en groenteteelt. Een ENVO-Dan brander wordt op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om bedden, ruggen of vlakke velden.
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met werkbreedtes van 1,5 meter tot 6,6 meter. Op speciaal verzoek is er ook een 9,2 beschikbaar. Met dit moderne apparaat kunt u uw gasverbruik tot 40% verminderen in vergelijking met andere branders op de markt. De ENVO-DAN is uitgerust met E-Therm, een luchttoevoer die overdruk creëert onder de brander en zorgt voor een uniforme behandeling van onkruid over de hele breedte, ongeacht windrichting en snelheid.
  • Met ENVO-Dan kun je branden tot Beaufort windschaal 6, wat betekent dat je eerder en effectiever kunt rijden dan met andere branders.
Standhouder nummer: 
637
Standhouder locatie: 
Warande