Packo Agri


Invoerder van machines voor landbouw

Merken

 • KUHN
  • Hooibouwmachines
  • Persen en wikkelaars
  • Aangedreven en niet aangedreven grondbewerking
  • Landbouwverbrijzelaars
  • Ploegen
  • Zaaimachines
  • Machines voor voedertechniek
  • Spuitmachines
  • Kunstmeststrooiers
 • KOCKERLING
  • Ontstoppelaars
  • Doorzaaimachines
 • AGRICOLA ITALIANA
  • Groentezaaimachine
 • KERNER
  • Aandrukrollen
  • Frontpackers

Nieuws: 

 • Kuhn FC 9330 RA: Maaikneuzer met 2 afvoerbanden

  De nieuwe maaikneuzer met 2 afvoerbanden is ontworpen met een nieuw frame en een nieuwe draagarm om de triplemaaier compacter, lichter en stabieler te maken.  Het zwaartepunt ligt maar liefst 15 cm hoger dan bij conventionele machines. Door het gebruik van aluminium in de transportbandframes is een flinke gewichtsbesparing gerealiseerd. De vanuit de cabine instelbare Lift Control-ophanging wordt gecombineerd met de NON-STOP-beveiliging voor een doeltreffende bescherming van de machine.

  De KUHN FC 9330 RA houdt rekening met de pick-upbreedte van verschillende oogstmachines.  Met behulp van de hydraulische breedteverstelling van de afvoerband en de hydraulische aandrijving kunnen eenvoudig zwaden tussen 1,80 m en 3,60 m gecreëerd worden.  Dit maakt deze maaikneuzer zeer flexibel en aanpasbaar aan balenpersen en aan de brede pick-ups van machines voor het oogsten van zeer dicht gewas.

  De twee maaiunits zijn uitgerust met een OPTIDISC ELITE – maaibalk met 8-schijven en een werkbreedte van 3,50 m. Voor optimaal werken in bochten of op hellingen bedraagt de overlap bij de frontmaaikneuzer FC 3125 F maar liefst 42 cm per kant!

  De aandrijfkast van de kneusrotor beschikt over 2 versnellingen die u de mogelijkheid bieden om de rotorsnelheid van de kneusrotor met een hendel naar wens aan te passen afhankelijk van de gevoeligheid van de gewassoorten en de weersomstandigheden. Tussen de afvoerband en de kneusrotor is een transferplaat geplaatst die gewasverliezen voorkomt.

  De transportbanden worden aangedreven door twee pompen die worden gevoed door een speciale tank die in het centrale frame is geïntegreerd. De andere hydraulische functies worden via de LS-aansluiting op de trekker verzorgd met olie (inklappen, heffen en neerlaten op de kopakkers, stand van de transportbanden, ophanging). Door dit ontwerp wordt er weinig olieopbrengst van de trekker gevraagd tijdens het werk.  Dit voorkomt oververhitting en zorgt voor een snelle reactie van alle machinefuncties. De riemspanning en het onderhoud worden centraal, snel en gemakkelijk uitgevoerd.

  Het voer kan worden afgelegd in een zwad, vlak of met een band in gebruik, b.v. bij maaien langs de perceelsgrens. 

  De verschillende functies van de machine kunnen worden bediend via een ISOBUS-compatibele on-board terminal of via één van de CCI 800 of 1200 bedieningskasten. De meest voorkomende functies kunnen ook worden bediend met de CCI A3 joystick, die als bijzonderheid heeft dat de functies op het geïntegreerde scherm worden weergegeven. Een geïntegreerde hellingmeter kan de snelheid van de afvoerbanden automatisch regelen, afhankelijk van de helling. Werklichten behoren ook tot de standaarduitrusting van de machine.

  Voor meer compactheid en om de toegang tot de achterkant van de trekker te vergemakkelijken, schuiven de voorste beschermingen van de machine automatisch naar achteren wanneer de machine wordt ingeklapt.

 • Kuhn GA 3901-4201-4401: Gedragen enkele harken

  Kuhn breidt het gamma gedragen enkele harken uit met de modellen GA 3901, GA 4201 en GA 4401.  Deze nieuwe enkele harken hebben een werkbreedte van respectievelijk 3,9 m, 4,2 m en 4,4 m.

  Voor kleine tractoren of tractoren voor gebruik in heuvelachtige gebieden is speciale aandacht besteed aan een laag gewicht en een goede ergonomie. Twee krachtige schokdempers met remmen zorgen voor een uitstekende centrering bij het heffen van de machine op de kopakker. De twee schokdempers zorgen ervoor dat de hark stevig op zijn plaats wordt gehouden bij het rijden op slechte wegen en dat de machine wordt gecentreerd bij het opheffen op de kopakker. Tijdens het transport komen de schokdempers in een driehoekspositie te staan, wat gunstig is voor een goede houding van het frame. Voor een goede manoeuvreerbaarheid op smalle percelen en in bochten is de aankoppelbok 48° draaibaar.

  Uitstekende bodemvolging en kwaliteit van het werk

  De rotorwielen dicht bij de tanden en de hypertangentiële positie van de armen dragen bij tot een schone gewasopname en de vorming van een luchtig, gemakkelijk op te rapen zwad. Tandemwielen zijn als optie verkrijgbaar voor werken op oneffen grond. Een zwenkbaar voorwiel is beschikbaar om zich nog beter aan te passen aan oneffenheden op het terrein, waardoor de opname van onzuiverheden in het gewas wordt beperkt.

  Verbeterde ergonomie

  Dankzij het innovatieve ontwerp van het aandrijfcarter kan het zwad naar rechts worden afgelegd, wat een groot voordeel is voor de bestuurder.

  Het afnemen van de armen wordt vergemakkelijkt, het inklappen van de beschermers wordt ondersteund door veren (of als optie door hydraulische bediening). De werkhoogte kan worden ingesteld met de machine op de grond of vanuit de trekkercabine.

 • Kuhn Optimer XL: Intensief mengen bij hoge snelheid

  Hoog penetratievermogen

  De OPTIMER XL onderscheidt zich van de concurrentie door een betere penetratie op droge grond. Dit is te danken aan een uniek ontwerp:

  • een brede flens die voorkomt dat de schijf zijwaarts beweegt,
  • een elastomeren veiligheidsvoorziening die zorgt voor een hoog penetratievermogen en grote vrije ruimte bij zware schokken,
  • slechts één schijf per arm en per veiligheid om het penetratievermogen zo goed mogelijk te beheersen,
  • optimalisatie van de aanvalshoek van de schijf (12° verticaal - 14° horizontaal).

  De OPTIMER XL is ontworpen met een enkele schijf per arm om meer vrije ruimte en een betere doorvoer te hebben. De vrije ruimte onder de schijven bedraagt tot 70 cm. Dankzij deze grote vrije ruimte wordt het risico op verstoppingen sterk verminderd. De OPTIMER XL kan gemakkelijk werken in maïsresten of mest onderwerken.

  Intensief mengen

  De indrukwekkende mengkwaliteit van de OPTIMER XL is te danken aan de schijven met een diameter van 620 mm en een conisch profiel. De keuze van de verticale hoek zorgt voor een goede menging. Dankzij het conische profiel kunnen dezelfde penetratiehoeken behouden blijven, ongeacht de slijtage van de schijf. Om de snijkwaliteit op lange termijn te behouden, hebben de schijven een dikte van 6 mm en behouden ze dus een agressief profiel.

  Snelle en eenvoudige afstellingen

  De OPTIMER XL geniet van vereenvoudigde afstellingen, precies datgene wat KUHN op al zijn productgamma’s biedt. Mechanische verstellingen met wiggen zijn standaard beschikbaar: snel en intuïtief, ontworpen om het leven van landbouwers te vergemakkelijken.

  Als optie kan de werkdiepte hydraulisch en traploos vanuit de trekkercabine worden ingesteld. Alle aanpassingen worden zonder gereedschap uitgevoerd en garanderen een hoog gebruikscomfort.

  Voor het optimaal aandrukken biedt KUHN een breed gamma rollen aan op de OPTIMER XL.

  Naast de bestaande buis-, T-ring-, T-Liner- en dubbele buis/stangrollen, vervolledigt Kuhn zijn aanbod aan rollen met de nieuwe Flexliner-rol. Deze rol zorgt voor het homogeen aandrukken over de volledige werkbreedte.  Dit is bevorderlijk voor de kieming van onkruid en voorkomt holtes die ongedierte aantrekken (slakken).

   

 • Köckerling: Allrounder Flatline

  Nauwkeurig het zaaibed voorbereiden en ontstoppelen met de Allrounder Flatline

  De machine is ontworpen voor een fijne, vlakke grondbewerking en een nauwkeurige stoppelbewerking zelfs in aanwezigheid van grote hoeveelheden gewasresten.  Dit is mogelijk dankzij het gelede ontwerp van de machine en de plaatsing vooraan van 4 steunwielen in combinatie met een traditionele, dubbele STS-rol. De werkbreedte van de machine is 6 of 7,5 meter.  De Köckerling Allrounder Flatline is ontworpen om in alle omstandigheden te werken en een optimaal zaaibed te maken, zelfs op geringe werkdiepte.

  De werkdiepte van de Allrounder Flatline wordt hydraulisch geregeld tot 13 cm en is traploos instelbaar vanuit de trekkercabine. Een schaal die zichtbaar is vanaf de bestuurdersstoel geeft de werkpositie van de machine aan. De Elephant-triltanden (70×12 mm) zijn in zes rijen gemonteerd om het werken in gewasresten mogelijk te maken. De tandafstand is slechts 130 mm, maar er is voldoende ruimte voor een goede doorvoer van de gewasresten.

  In optie zijn verschillende toebehoren beschikbaar, zoals schaarpunten van 60 mm of ganzevoetscharen van 200 mm breed. De Allrounder Flatline kan ook worden uitgerust met spoorwissers, een hydraulisch instelbare hakselrol met een diameter van 360 mm of een nivelleerbord vooraan (type crossboard), dubbele tanden voor werkzaamheden op harde grondsoorten en een rij kammen achter de dubbele rol.

 • Kuhn EL Biomulch

  Kuhn breidt zijn aanbod van frezen uit met de komst van de EL162-300 Biomulch. Met deze frees kunnen resten van groenbemesters ondergewerkt worden en dit om de afbraak ervan te bevorderen en ervoor te zorgen dat ze worden omgezet in organische meststof.

  De EL Biomulch-frezen hebben een werkbreedte van 3 m en zijn geschikt voor tractoren tot 165 pk. Het model is ontwikkeld voor het oppervlakkig onderwerken van plantenresten en dit met een snelheid tot 10 km/u.

  Deze frees is dus ideaal voor landbouwers die hun plantendek willen vernietigen, waarbij de biomassa in de bodem wordt opgenomen om afgebroken te worden tot organische meststof. De machine kan ook ingezet worden om oppervlakkig te ontstoppelen. Het belangrijkste voordeel is dat het mengsel van aarde/plantenresten in de toplaag de omzetting van de groenbemesters in organische stof bevordert. Dit wordt biofumigatie genoemd.

  Betere afbraak van het plantendek en meer beschikbare meststoffen

  De techniek bevordert dus de afbraak van het plantendek en verhoogt het gehalte aan organisch materiaal in de bodem, terwijl de biologische activiteit behouden blijft. Deze frees is dus een interessant alternatief voor wie het gebruik van herbiciden wil beperken bij vereenvoudigde zaaitechnieken.

  Bij zeer dicht gewas, kan de frees worden gecombineerd met de verbrijzelaar KUHN BP 305, gemonteerd vooraan de trekker. De werkdiepte wordt gegarandeerd door de vier voorwielen van de machine. De messen van de machine hebben een speciaal profiel, dat in staat is de wortels te mengen en te snijden. Afvlakking wordt vermeden dankzij de hoek van 95° van de messen. Ten slotte kan de bestuurder dankzij de hydraulische verstelling van de achterklep de verkruimeling en het mengen beheren, waarvan de intensiteit rechtstreeks vanaf de bestuurderspost kan worden geregeld.

 • Kuhn Sitera 3010-3020-3030 E: Mechanische opbouwzaaimachine met elektrische aandrijving

  Het gamma mechanische zaaimachines SITERA 3010/3020/3030 is uitgebreid met de lancering van de bijkomende modellen SITERA 3010/3020/3030 e met elektrisch aangedreven verdeling.

  Belangrijkste voordelen van de nieuwe elektrisch aangedreven mechanische zaaimachinecombinatie zijn :

  • Uitzonderlijke zaainauwkeurigheid: De dosismodulatie kan handmatig of automatisch via GPS worden aangepast met behulp van een ISOBUS-terminal (met TC-GEO-functie). Met de functie Sectiecontrole (TC-SC) start en stopt de zaaimachine automatisch via GPS op het einde van het perceel.
  • Gemakkelijke afstelling : De HELICA-verdeling wordt aangedreven door de geïntegreerde elektromotor aan de rechterzijde en de radarsensor voor het snelheidssignaal. De afdraaiproef wordt volledig automatisch uitgevoerd door middel van de kalibreringstoets, het waarschuwingslampje op de machine en de automatische inschakeling van de verdeler.
  • Een gebruiksvriendelijke zaaimachine: De VT30 terminal met zijn 3,5" kleuren touchscreen, de CCI 800, CCI 1200 of elke andere ISOBUS terminal kan worden gebruikt voor het zaaibeheer. Alle basisfuncties zijn gegroepeerd: bewaking van de doseerrotatie, automatisch beheer van de rijpaden, hectareteller en alarm voor laag zaaizaadniveau. 

  Mechanische zaaimachine gecombineerd met rotorkopeg of geïntegreerde cultivator

  De mechanische zaaimachine SITERA 3010/3020/3030 e kan worden gecombineerd met de rotorkopeggen van de series HR 1020, 1030 en 1040, die verkrijgbaar zijn in werkbreedtes van 3 m, 3,5 m en 4 m en geschikt zijn voor tractoren tot 300 pk. Dankzij de gepatenteerde snelkoppeling kan de zaaimachine snel worden aan- en afgekoppeld. Voor het werken aan hogere snelheden (tot 15 km/u) op lichte gronden en in aanwezigheid van gewasresten, biedt KUHN ook de CD 1020 schijvencultivator aan.

  Drie types zaaiunits zijn compatibel met de mechanische zaaimachine: sleepkouters (SITERA 3010 e), dubbele schijven (SITERA 3020 e) en op parallellogram gemonteerde SEEDFLEX-elementen (SITERA 3030 e) voor een ongeëvenaarde zaaiprecisie. 

  Dankzij de schroefvormige HELICA-verdeling kan een volumetrische dosering van 1,5 tot 450 kg/ha van om het even welk type zaaigoed met precisie worden toegepast, zonder enig onderdeel te veranderen of te verwijderen.

 • Kuhn Elektronica en Connected Oplossingen

  Met de KUHN CCI Connect en KUHN CCI Connect Pro pakketten, krijgt u toegang tot nieuwe functies. De CCI 800 of CCI 1200 ISOBUS-terminal maakt verbinding met het internet en profiteert van nieuwe functies om stilstand te verminderen, chauffeurs te helpen of gegevens op afstand over te dragen om zo zonder onderbrekingen te kunnen verder werken!

  Machine- en terminalconnectiviteit geeft toegang tot nieuwe functionaliteiten. KUHN groepeert zijn Connected Oplossingen onder de noemer KUHN Connect en zal vanaf september 2021 2 oplossingen inzetten:

  • KUHN CCI Connect
  • KUHN CCI Connect Pro

  Door de CCI 800 en CCI 1200 terminals te verbinden met het internet, via een Wi-Fi module en bijvoorbeeld de 3G/4G-verbinding te delen van een Smartphone, krijgt de gebruiker toegang tot verschillende functies via zijn MyKUHN-account:

  • Remote View : maakt het mogelijk het scherm van de CCI 800 of 1200 ISOBUS-terminal weer te geven op een computer, smartphone of tablet. Hierdoor kan de gebruiker op afstand meekijken met het werk in uitvoering, assistentie verlenen of opleiding geven aan de machinebediener.
  • Online CCI Update : wanneer een nieuwe software-update beschikbaar is, zullen de ISOBUS CCI 800 en 1200-terminals die op het internet zijn aangesloten een melding tonen. Voer gewoon de update uit om de laatste ontwikkelingen en updates te krijgen.
  • KUHN EasyTransfer : maakt de overdracht mogelijk van verschillende bestanden (modulatiekaarten, taken, opdrachten, contouren...) van een computer, smartphone of tablet naar de CCI 800 of 1200 terminal via het Agrirouter-platform voor gegevensuitwisseling. Wanneer het werk is voltooid, worden de taken doorgegeven naar kantoor voor verdere verwerking met landbouwsoftware.
  • Agrirouter Ready : De CCI 800 en CCI 1200 ISOBUS terminals zijn compatibel om gegevens te ontvangen en te verzenden met alle landbouwsoftware die ook op de Agrirouter is aangesloten. Agrirouter transporteert gegevens, bestanden, modulatiekaarten veilig van de ene plaats naar de andere. Zodra apparatuur, terminals en software op de Agrirouter zijn aangesloten, zijn ze met elkaar verbonden en kunnen ze met elkaar communiceren!
Standhouder nummer: 
168
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat