Matermaco Agriculture - Massey Ferguson & Valtra


Matermaco Agriculture is dé invoerder van topmerken voor de landbouwsector. De firma heeft onder meer de AGCO merken Massey Ferguson, Valtra en Fella in het portfolio. Via een uitgebreid dealernetwerk wordt het gamma verdeeld over België. Matermaco bouwt, samen met deze dealers, aan de toekomst.

Merken

 • Massey Ferguson
  • Tractors
  • Hay & Forage
 • Valtra
  • Tractors
 • Fella
  • Hay & Forage

Nieuws: 

 • Matermaco Group

  Na een lange periode van beperkingen als gevolg van het coronavirus zijn wij blij u eindelijk allemaal te kunnen ontmoeten op de Werktuigendagen in Oudenaarde op 25 en 26 september.

  Er werden veel nieuwe producten onthuld en de digitale lancering van deze nieuwe machines zijn zeker niet onopgemerkt gebleven. Dit evenement is een uitgelezen kans om kennis te maken met deze nieuwe machines en technologieën.

  Enerzijds luidt Massey Ferguson een nieuw tijdperk in van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en verbonden tractoren met de nieuwe MF 8S en de MF 5S, het beste zicht in zijn klasse met moderne, intuïtieve bediening en comfort.

  Dit nieuwe tijdperk wordt voortgezet met de digitale lancering van 'BornToFarm' en de onthuling van zeven nieuwe machines en technologieën uit het Massey Ferguson assortiment op 3 september.

  Anderzijds, begon Valtra met de lancering van zijn 5de generatie tractoren. Eerst de nieuwe G-serie, daarna de N- en T-serie en tenslotte de nieuwe A-serie.

  Wij hopen u allen te zien op onze stand op de Werktuigendagen op 25 en 26 september, en tot dan, het beste!

 • De MF 5S-serie combineert het beste zicht in zijn klasse met moderne, intuïtieve bediening en comfort

  Massey Ferguson, een wereldwijd merk van AGCO , kondigt met trots de introductie aan van vijf nieuwe modellen van 105 pk tot 145 pk in de MF 5S-serie, waarmee het opvallende nieuwe tijdperk en de vele trendsettende ontwikkelingen vanuit de geavanceerde MF 8S serie worden voortgezet.

  Met het beste zicht in zijn klasse en een toonaangevende draaicirkel van 4 meter, het smalle design met de schuin-aflopende motorkap en praktische kenmerken zijn dit de ultieme trekkers voor fronthef en voorlader werkzaamheden. Bovendien maken het hogere totaalgewicht en toegenomen front en achter-hefcapaciteit hen tot krachtige presteerders in het veld en op de weg.

  Alle modellen zijn uitgerust met viercilindermotoren, met een maximumvermogen van 105 pk tot 145 pk. Er is keuze uit drie specificatieniveaus - Essential, Efficient en Exclusive, plus een reeks opties, waaronder een uitstekende bediening door middel van de nieuwste state-of-the-art Multipad, Datatronic 5 en Fieldstar 5 gevoed met gebruiksvriendelijke Smart Farming-technologie.

  "De veelzijdige MF 5S-serie combineert hoge prestaties, comfort en wendbaarheid met het beste zicht in zijn klasse, speciale kenmerken die de MF5S tot de ultieme voorladertrekkers maken", zegt Francesco Murro, Marketingdirecteur Massey Ferguson Europa & Midden-Oosten. “Echte multifunctionele trekkers, de MF 5S-serie biedt de juiste keuze aan vermogen en specificaties voor alle toepassingen. Deze moderne tractoren bouwen voort op het succes van de MF 5700 S-serie en bieden een ongecompliceerde bediening en verbeterde functies tegen gunstige kosten voor de gebruiker. De MF 5S combineert de compacte afmetingen die agrariërs en alle andere doelgroepen nodig hebben met de prestaties en het vermogen die nodig zijn voor een breed scala aan toepassingen”. Daarbij heeft de trekker door het toegenomen vermogen een gunstige verhouding tussen gewicht en vermogen.

  Met zijn compacte afmetingen, wielbasis van 2,55 m, uitstekend zicht, hoge hydrauliekopbrengst en bediening, bouwt de MF 5S verder op de vermaarde reputatie van Massey Ferguson als de toonaangevende voorladerspecialist. Alle modellen kunnen in de fabriek voorzien worden van aanbouwdelen en een gemonteerde voorladerboom uit de Massey Ferguson MF FL-serie.

  Voor akkerbouw- en gemengde landbouwbedrijven bieden MF 5S-tractoren een groot aantal prestatie verhogende functies. Het hefvermogen van de achterhef is vergroot tot 6.000 kg , terwijl de nieuw ontworpen fronthef een hefvermogen heeft van een indrukwekkende 3.000 kg. In combinatie met een hoger totaalgewicht van 9.500 kg (GVW), kunnen de tractoren ingezet worden met robuustere werktuigen waardoor de capaciteit wordt verhoogd.

  De nieuwste Smart Farming-technologie verbetert de output en efficiëntie verder met gebruiksvriendelijke precisielandbouwmogelijkheden zoals MF Connect-telemetrie, MF Guide auto-steering, MF Section Control en MF Rate Control.

  "Of het nu gaat om werken op een akkerbouwbedrijf of met een loonwerker, op een melkveebedrijf of in cultuurtechnische toepassingen, deze eenvoudige, betrouwbare, comfortabele, veelzijdige en goed uitgeruste tractoren leveren de prestaties die moderne gebruikers nodig hebben met lage bedrijfskosten".

 • De MF 8S-serie van Massey Ferguson is het begin van een nieuw tijdperk van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en verbonden tractoren.

  Massey Ferguson, een wereldwijd merk van AGCO (NYSE: AGCO), kondigt met trots de lancering aan van de volledig nieuwe MF 8S-serie, die een nieuw tijdperk inluidt van betrouwbare, gebruiksvriendelijke tractoren, die nieuwe niveaus van comfort en efficiëntie bieden voor slimme, duurzame en volledig verbonden landbouw.

  Ontworpen door landbouwers voor landbouwers, na zeven jaar wereldwijd testen en uitgebreide interviews met klanten, levert de MF 8S serie precies waar landbouwers naar op zoek zijn. Hij heeft niet alleen een uitstekende specificatie, maar biedt ook waar voor zijn geld. Eigenaars zullen merken dat de MF 8S serie alles heeft wat ze nodig hebben.

  "Ons visionaire MF NEXT-concept, voor het eerst gepresenteerd op Agritechnica in 2019, is nu realiteit," zegt Thierry Lhotte, Massey Ferguson Vice President en Managing Director, Europa en het Midden-Oosten. "Afgelopen november vierden we de 50e verjaardag van de maanlanding, die het onmogelijke mogelijk maakte. Nu is het tijd om dat visioen op aarde te brengen. We lanceren niet alleen een tractor, maar luiden ook een nieuw tijdperk in voor ons merk."

  De MF 8S-serie bestaat uit vier nieuwe trekkermodellen, allemaal met de unieke 'Protect-U' cabine/motorconfiguratie en een 'neo-retro' design. Op een chassis met wielbasis van 3,05 m bieden ze een maximaal vermogen van 205 tot 265 pk, met nog eens 20 pk extra via Engine Power Management (EPM).

  Tegelijkertijd introduceert Massey Ferguson een nieuw, eenvoudig nummeringssysteem. Neem als voorbeeld het model MF 8S.265: het cijfer 8 staat voor de serie, de S voor het specificatieniveau en de laatste drie cijfers geven het maximale vermogen aan.

  Meer dan alleen een tractor lancering

  De lancering van de MF 8S-serie luidt een geheel nieuw tijdperk in voor Massey Ferguson, met een verbeterde gebruikerservaring door de voordelen van connectiviteit en intelligente landbouwtechnologieën te omarmen.

  Om aan de vraag naar moderne, duurzame landbouw te voldoen, combineert Massey Ferguson machines met hoge specificaties met een uitgebreide reeks volledig aangesloten diensten om klanten te helpen hun bedrijf efficiënter te runnen.

  Financieringsoplossingen, reparatiecontracten en hulptrekkers kunnen klanten een compleet servicepakket bieden. Bovendien kunnen gebruikers met MF Connect-telemetrie en het nieuwe MyMF-klantenportaal (beschikbaar per land) hun machinepark beheren met de cloudgebaseerde opslagoplossingen van MF.

  "Het ontwerp van deze nieuwe reeks trekkers biedt een hoger niveau van betrouwbaarheid en gebruiksgemak dat bestuurders zijn gaan verwachten," zegt Lhotte. "Ze vertelden ons dat ze een trekker nodig hadden die comfortabel was, een ongeëvenaard zicht had, efficiënt was, gemakkelijk te gebruiken en verbonden was. Massey Ferguson heeft deze verwachtingen waargemaakt met de MF 8S en onze bijbehorende diensten."

Standhouder nummer: 
504
Standhouder locatie: 
Stropstraat