Aveve

Nieuws: 

 • Aveve

  Aveve zal op deze Werktuigendagen enkel nieuwe sterke mais- en wintergranenrassen voorstellen alsook enkele nieuwe zaadmixen voor het beste grasland en optimale groenbemesters.


  Mais

  In het segment van de maisrassen zullen enkele potentiële nieuwe variëteiten voorgesteld worden waarmee er wordt ingespeeld op actuele thema's zoals celwandverteerbaarheid. Naast deze nieuwe variëteiten worden ook sterkhouders zoals P8312, LG 31.272 en Milkmax voorgesteld.


  Wintergranen

  Voor de wintergranen komen we met 2 nieuwe tarwe variëteiten RGT Perkussio en KWS Sverre waarmee we de nieuwe toppers in ons gamma hebben op gebied van gele roest resistentie. Bovendien is KWS Sverre dankzij de aanwezigheid van het PCH1-gen uitermate geschikt voor tarwe na tarwe.

  Gerst

  Voor gerst stellen we met LG Zeta dan weer een ras voor met zeer hoge korrelopbrengst dat tolerant is voor het dwergvergelingsvirus.

   

  Graszaden mengsels

  In de categorie graszaden mengsels zal een nieuw Superstar-mengsel worden geïntroduceerd, hiermee hopen we in te spelen op de groeiende vraag naar droogtetolerante mengsels voor blijvend grasland.

   

  Bemestingsschema’s MAP 6

  Tot slot zullen ook onze aangepaste bemestingsschema's in het kader van MAP 6 voorgesteld worden waarmee zorgen dat u het maximale haalt uit u teelt binnen de bemestingsnormen.

Standhouder nummer: 
443
Standhouder locatie: 
Kattedoornstraat