Arcusin


Arcusin bestaat al meer dan 40 jaar en ontwikkeld en produceert en verkoopt wereldwijd haar " Bale Handling Solutions" . Het is een Spaans familiebedrijf met aan het roer de 3e generatie. Al onze machines zijn volgens ISO9001 normering geproduceerd en we zijn wereldleider in deze niche markt. Kwaliteit en service zijn de kernbegrippen voor ons bedrijf. Bezoek ons op www.arcusin.com of neem contact op met de Export Area Manager

Merken

  • Arcusin Multipack D14

    Op de stand zullen we de Arcusin Multipack D14 tentoonstellen en demonstreren. De Multipack D14 verzamelt 14 kleine baaltjes en bundelt en bindt ze tot 1 grote baal. Volautomatisch met de (optie) mogelijkheid om ook 8-10-12 baaltjes te bundelen. Doel is om de kleine baaltjes niet meer met handwerk te verzamelen en de logistiek in de hele ketting te vergemakkelijken.

  • Arcusin ForStack

    De andere machine die we tentoonstellen en demonstereren is de Arcusin ForStack. Deze stapelt in een rap tempo 3-5 grote balen 70x120 of 90x120) en zet deze af aan het rand van het veld of verstrooid in het veld. De Forstack kan 2-3 persen bedienen en max. 250 balen per uur verzamelen (afhankelijk vand e omstandigheden). Doel is om zo snel mogelijk het veld te ruimen en het verladen op of in wagens te vergemakkelijken.

Standhouder nummer: 
151
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat