All-Connects


All-Connects is sinds 2008 marktleider van AGR-GPS systemen voor het mesttransport, zowel voor erkende mestvoerders als voor de landbouwers die via de burenregeling mest vervoeren. Als familiebedrijf met zijn roots stevig verankerd in de Vlaamse grond, weten we hoe belangrijk het is om met zo weinig mogelijk middelen zo veel mogelijk te realiseren. Elke euro telt hierbij, dus je investeert dan best direct in betrouwbare apparatuur die je nodig hebt om te kunnen blijven werken zonder onderbrekingen. Zeker als het gaat om een verplicht systeem gaat dat je door de overheid wordt opgelegd. Bovendien staan we bekend omwille van onze 'above and beyond' customer service, zelfs in het weekend staan we standby voor onze klanten. Weet je niet zeker wat je nodig hebt om aan de verplichting van de VLM te voldoen? Stel je vragen aan onze landbouwexpert op de stand!

Merken

  • AGR-GPS APP
    • Een supersnelle, gemakkelijk te gebruiken én betrouwbaar app voor je mestritten via burenregeling! Vermijd boetes dankzij ons waterdicht systeem om foutenvrij te werken.
  • AGR-GPS SYSTEEM
    • Sinds begin 2012 geldt de verplichting dat, indien een erkende mestvoerder een transportmiddel inzet voor het vervoer van dierlijke mest of andere meststoffen, uitgerust moet zijn met een AGR-GPS systeem. De signalen die geregistreerd worden, gaan via een GPS computerserver rechtstreeks in realtime naar de Vlaamse Mestbank (VLM). Daarnaast moet het chassis van elke erkende oplegger of aanhangwagen met een sensor worden uitgerust. Deze sensor geeft aan met welke laadruimte het mesttransport moet gebeuren. Met een All-Connects AGR-GPS systeem kan je erop vertrouwen dat de verplichte registratie van je mestritten volledig correct, snel en volledig wordt verstuurd volgens de opgelegde richtlijnen van de VLM mestbank. De hardware kan snel geplaatst worden waardoor je meteen weer aan de slag kan gaan. Het toestel is stoot- en waterbestendig dankzij een solide behuizing.

     

Standhouder nummer: 
525
Standhouder locatie: 
Stropstraat