Sanac


Sanac levert met een ervaren team van specialisten elke dag opnieuw het beste advies, product- en distributiepakket waarmee zij haar klanten op duurzame wijze wenst te ondersteunen.

Nieuws: 

 • Agrocote Max: minder verlies van meststoffen én een betere opbrengst

  Agrocote Max is een nieuwe gecontroleerd vrijkomende meststof voor akkerbouw en vollegrondsteelten, gebaseerd op de “E-max-technologie” van ICL Specialty Fertilizers. Deze unieke technologie verbetert de  efficiëntie van de aangeleverde voedingstoffen voor de plant. Planten zullen dus meer voeding kunnen opnemen en er zal minder verlies zijn van nutriënten naar het milieu. Dit leidt tot een lagere input van meststoffen en een verbeterde kwaliteit van het gewas. Duurzame, intensieve landbouw gaan hiermee hand in hand.

  De E-Max technologie bestaat uit het  aanbrengen van een gepatenteerde coating rond een meststofkorrel Daardoor komen de verschillende voedingselementen gecontroleerd vrij en beschikbaar voor het gewas. Enkel de temperatuur bepaalt de snelheid van afgifte. Zodoende krijgen de planten elke dag opnieuw een kleine hoeveelheid voeding. Voor elk gewas, elk bodemtype kan een product gekozen worden dat overeenkomt met de behoeften ervan. Dit resulteert in een sterk  en gezond gewas.

  ICL Specialty Fertilizers heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in het coaten van meststoffen. De “E-max-technologie” behoort tot de meest geavanceerde coatingstechnologieën voor landbouwteelten. Verschillende proeven hebben reeds aangetoond dat door het gebruik van Agrocote de uitspoeling van voedingsstoffen tot wel 60% verminderd kunnen worden. Ook zien we dat het gebruik van Agrocote Max tot een verbeterde plantkwaliteit en hogere opbrengst kan leiden.

  Agrocote Max is verkrijgbaar in verschillende werkingsduren (gebaseerd op 21°C bodemtemperatuur):

  • NPK-analyse 44-0-0 -> Werkingsduur 1-2 maanden
  • NPK-analyse 44-0-0 -> Werkingsduur 2-3 maanden
  • NPK-analyse 43-0-0 -> Werkingsduur 3-4 maanden
  • NPK-analyse 42-0-0 -> Werkingsduur 4-5 maanden
  • NPK-analyse 41-0-0 -> Werkingsduur 5-6 maanden

Demo's

 • John Deere
  Number: 
  T314
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • Number: 
  848
  Type: 
  Kunstmeststrooier
Standhouder nummer: 
471
Standhouder locatie: 
Stropstraat