Qeos


QEOS is gespecialiseerd in het ontwikkelen van tijdregistratieoplossingen op basis van geolokalisatie.

In de agrarische sector zijn wij voornamelijk gekend als AGR-GPS-dienstverlener voor het mesttransport en als ontwikkelaar van toepassingen voor het beheer van loonwerkers. Bovendien bieden wij aanvullende oplossingen voor de opvolging van containers of voor het beheer van transportritten. Elke toepassing kan op maat gemaakt worden. Contacteer ons via info@qeos.be indien u ook op zoek bent naar een specifieke oplossing.

Merken

 • Qeos: VehicleViewer AGR-GPS

  QEOS biedt als GPS-dienstverlener een AGR-GPS systeem dat beantwoordt aan de wettelijke voorschriften van de Vlaamse regering en van de VLM (Vlaamse landmaatschappij).

 • Qeos: TeamViewer AgriManagement

  Verminder uw administratie en beheer de loonwerkers in real time.

 • Qeos: AssetViewer Container

  Optimaliseer het beheer van containeroverslagoperaties.

 • Qeos: VehicleViewer Transport Management System

  Deze TMS software traceert uw leveringen en optimaliseert uw transportritten.

 • Qeos: VehicleViewer Feed Chain Alliance

  De vereiste traceerbaarheid die OVOCOM voorschrijft voor het wegtransport van diervoeder - FCA.

Nieuws: 

 • De TeamViewer AgriManagement van QEOS vermindert uw administratie en beheert uw loonwerkers in real time

  Werkt u met loonwerkers? Dan is QEOS de ideale partner voor uw activiteiten. QEOS heeft namelijk een specifieke oplossing ontwikkeld voor landbouwbedrijven, die het administratieve werk optimaliseert en tegelijk grandioos vermindert. Bovendien is een snelle en nauwkeurige facturatie mogelijk. Vanaf nu kunt u uren werk besparen!

  Deze oplossing is tot stand gekomen na dat vele klanten van QEOS hun ideale landbouwoplossing omschreven. Het is dankzij de nauwe samenwerking tussen ons – als specialist in geolokalisatieoplossingen – en onze klanten – die zeer belangrijke actoren zijn in de landbouwsector – dat we de perfecte oplossing hebben kunnen ontwikkelen. Het beheer van uw specifieke activiteiten worden gekoppeld aan de werkzaamheden die uitgeoefend worden door loonwerkers. Alles gebeurt automatisch waardoor u gewonnen tijd kunt besteden aan wat écht noodzakelijk is.

Standhouder nummer: 
112
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat - Dreef