KBC


KBC Bank & Verzekering  is traditiegetrouw weer aanwezig op de Werktuigendagen in Oudenaarde. Naast hoofdsponsor van dit evenement is KBC ook zelf op de beurs aanwezig met een grote stand.

Als het gaat om land- en tuinbouw is KBC al jarenlang dé financiële expert en partner bij uitstek. Ook in de toekomst willen we maximaal inspelen op de actuele vragen en behoeften van de professionele landbouwer en tuinder in Vlaanderen. In vijf regionale land- en tuinbouwkantoren staan gedreven experts klaar voor onze klanten. En door een nauwe samenwerking met de KBC-verzekeringsagent zorgen we ook voor het meest geschikte verzekeringspakket. KBC is niet voor niets marktleider in de land- en tuinbouwsector. Benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? Kom eens langs. Uw kantoordirecteur en de medewerkers van het regionale kantoor heten u welkom.

Op de beurs kan u ook kennis maken met de digitale apps die KBC aanbiedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van weeralarmservice de KBC Assist-app, waarmee u persoonlijke weerinfo ontvangt wanneer er bijvoorbeeld stormweer, sneeuw of hagel op komst is bij jou in de buurt.

Wij kijken uit naar uw bezoek op onze stand op de Werktuigendagen!

Merken

  • KBC
    • KBC Assist app met de weeralarmservice
    • KBC is al jarenland dé financiële expert en partner bij uitstek
Standhouder nummer: 
101
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat