Kärcher Center Van Mol Oost Fil. Oudenaarde


Kärcher Center Van Mol biedt zowel het Home & Garden- als het  Professional-gamma. Ook voor de verhuur van professionele toestellen kan men er terecht. Klanten doen er beroep op de eigen dienst-na-verkoop en  het herstelatelier. Kärcher Center Van Mol biedt Kärcher Lease voor schoonmaakmachines en beschikt over carwashinstallaties voor bedrijfs-, bestel- en personenwagens. Wij hebben inmiddels drie vestigingen. U kan ons vinden in Temse, Oudenaarde en Diksmuide.

Merken

 • Kärcher

  Reinigingstoestellen

Nieuws: 

 • Nieuwe generatie stof- en waterzuigers van Kärcher met verbeterde automatische filterreiniging

  Kärcher lanceert een nieuwe generatie stof-/waterzuigers met verbeterde automatische filterreiniging (Tact). Bij deze lancering gaat het om vier nieuwe modellen (NT 30/1 Tact L, NT 30/1 Tact Te L, NT 40/1 Tact Te L en NT 50/1 Tact Te L), elk met een constante hoge zuigkracht, zelfs bij grote hoeveelheden fijn stof.

   

  Excellente zuigprestaties, eenvoudige en aangename bediening, robuustheid en duurzaamheid. Ons bekende filterreinigingssysteem Tact is nog efficiënter en stiller geworden. Het Tact-systeem reinigt automatisch de vlakfilter van de stofzuiger door middel van een plotse ommekeer van de luchtstroom – zonder werkonderbrekingen of merkbaar verlies van zuigkracht. Naast een constante zuigkracht zorgt het Tact-systeem voor lage onderhoudskosten en een langere levensduur van de filter. De accessoires kregen een update en vereenvoudigen het gebruik – ook over langere periodes.

  Grote metalen zwenkwielen en een veiligheidsbumper vooraan de behuizing garanderen een langere levensduur, zelfs bij veeleisende omstandigheden. Alle modellen zijn gecertificeerd stofklasse L. De Te-versies hebben een geïntegreerd stopcontact voor het aansluiten van een elektrisch apparaat.

 • Kärcher herdefinieert het belangrijkste bedieningselement: nieuw pistool voor hogedrukreinigers

  Voor zijn professionele programma koud- en warmwaterhogedrukreinigers introduceert Kärcher het EASY!Force pistool in een gloednieuw design. Belangrijkste element is de trekker die met de bal van het hand in de hendel wordt geduwd. Door de terugslag van het water wordt de trekker automatisch in de hand gedrukt, wat bijdraagt aan een moeiteloos gebruik.

  Een viervoudige trapezoïde schroefdraad, EASY!Lock, zorgt voor een strakke, betrouwbare aansluiting in slechts één draai (360°). Ook de klep werd substantieel verbeterd, met keramische kogel en klepzitting. Dit zorgt voor een duurzame, betrouwbare afdichting. Het EASY!Force pistool is geschikt voor alle koud- en warmwater hogedrukreinigers van Kärcher met een maximale druk tot 300 bar.

Standhouder nummer: 
406
Standhouder locatie: 
Kattedoornstraat