eFarmer


De missie van eFarmer is om precisielandbouw technologieën betaalbaar te maken voor alle boeren. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en samen te werken met boeren hebben we het eerste tractor navigatiesysteem geproduceerd met een nauwkeurigheid van 0-4 cm. De FieldBee tractor navigatiesysteem is zeer nauwkeurig, makkelijk te installeren op landbouwtrekkers. Het kan op smartphones/tablet gebruikt worden en kan worden opgewaardeerd naar een automatische stuursysteem. Hiermee kunnen boeren de velden navigeren en meten met hoge nauwkeurigheid, informatie verzamelen over gebruikte materialen, 's nachts werken, obstakels vermijden, rapporten maken en nog veel meer.

Onze eFarmer app is door meer dan 100K boeren is gedownload uit 140 landen. Onze eFarmer app is gedownload door meer dan 100K boeren uit 140 landen. Ons internationaal team heeft 10 jaar ervaring in IT voor de landbouw en wij zijn alumni van de European Space Agency Business Incubator.

Merken

 • FieldBEE

  FieldBee is een nieuw tractor navigatie systeem met een hoge nauwkeurigheid tegen een betaalbare prijs. Onze sensor maakt verbinding met het gratis correctie signaal van FLEPOS. Hierdoor is de prijs van het tractor navigatie systeem met 0 tot 4 cm nauwkeurigheid, slechts 600€ voor onze Vlaamse klanten.

Nieuws: 

 • eFarmer introduceert een nieuw en betaalbaar tractor-navigatiesysteem met hoge nauwkeurigheid.

  eFarmer B..V. alumni van het Europees Ruimte Onderzoek en Technologie Centrum (ESTEC) in Noordwijk (Nederland), zal zijn eerste betaalbare tractor navigatie systeem voorstellen op de Werktuigendagen te Oudenaarde. Dit evenement vindt plaats op 23 en 24 september 2017 in België.

  Het FieldBEE tractor navigatiesysteem van de nieuwe generatie werd gecreëerd in samenwerking met landbouwers die de eFarmer app gedownload hadden. “In minder dan twee maanden tijd hebben landbouwers van over de hele wereld, meer dan 150 FieldBEE’s vooruitbesteld. Landbouwers zijn de beste investeerders die we konden vinden. We ontvingen niet alleen hun geld, maar ook hun waardevolle feedback over hoe het product zou moeten werken en hoe het er uit zou moeten zien. Samen hebben we een écht waardevol product gecreëerd voor de landbouwers.” - zegt CEO Michael Utkin. In augustus 2017 heeft eFarmer de eerste geproduceerde antennes verzonden.

  Omdat onze sensor verbindt met het gratis correctie signaal FLEPOS, is de prijs van ons tractor navigatiesysteem, met 0-4 cm nauwkeurigheid, slechts 600€ voor onze Belgische klanten. Dit is een supergroot voordeel!

  “Dit is een nieuwe generatie van zulke toestellen. Je kan de antenne gebruiken met je smartphone. De antenne werkt op batterijen en is zeer makkelijk te installeren. De antenne ontvangt automatisch updates en diagnose resultaten via het mobiel netwerk. Daardoor kan deze in de toekomst voortdurend verbeterd worden zonder dure vervangingen van de hardware. En zelfs opgewaardeerd worden naar automatische sturing.” - licht Alexey Bogatyrev (CTO van eFarmer) toe.

  Dit systeem levert hoge nauwkeurigheid voor landbouwers en stelt hen in staat om precisielandbouw toepassingen te gebruiken zoals tractor navigatie, automatische sturing, bodemanalyse, toepassingen met variabele dosering, drones etc.

  eFarmer B.V., met zetel in Nederland en Oekraïne, werd in 2014 opgericht door een Oekraïens technisch team met 10 jaar ervaring in IT in landbouw. Het eerste product van eFarmer is een Tractor Navigatie app, die als best beoordeeld werd in de Google Play Store, met meer dan 100 000 downloads in 140 landen. Het nieuwe product van eFarmer, werd gemaakt met de steun van European Space Agency Business Incubator. De missie van eFarmer is precisielandbouw toegankelijk maken voor iedere landbouwer.

Standhouder nummer: 
634
Standhouder locatie: 
Warandestraat