Becoma


Verhuur - Verkoop - Service - Onderhoud

Nieuwe en tweedehands machines van KOMATSU, MERLO, SCHÄFFER & PLADDET.
Een ruime verhuurvloot van nieuwe machines: KOMATSU graafmachines 900kg tot 45 ton, knikladers, wielladers, schrankladers, sorteergrijpers, sloophamers, dumpers, ...
Originele onderdelen en 24/24 service.
Herstellingen + onderhoud op site of in werkplaats van alle merken.
Persen hydraulische leidingen en stock hydraulica onderdelen.
Alle toebehoren, graafbakken, sorteergrijpers, sloophamers, grondboren.

Merken

 • Komatsu

  Graafmachines op rupsen & banden, wielladers, schrankladers

 • Schäffer

  Knikladers, wielladers, telescoopladers

 • Merlo

  Verreikers & roterende verreikers

 • Ausa

  Dempers & heftrucks

Nieuws: 

 • DE NIEUWE KOMATSU MR-5 MINIGRAVERS: DOEN MEE MET DE GROTE JONGENS!

  Krachtig, groot in krappe ruimten en onderhoudsvriendelijk

  Komatsu Europe International lanceert een nieuw gamma MR-5 (Medium Radius) minigravers op de Europese markt. Het gaat om de PC30MR-5, PC35MR-5, PC45MR-5 en PC55MR-5: vier minigraafmachines met korte draaicirkel en giekverstelling die het mogelijk maken in krappe ruimten te werken. Deze nieuwe generatie is het resultaat van de ongeëvenaarde, technologische knowhow van Komatsu op minigraversgebied. Het MR-5 gamma omvat tal van nieuwigheden en uitzonderlijke functies. Bijzondere aandacht gaat daarbij naar operatorcomfort, laag brandstofverbruik en geavanceerde bedieningen. Deze machines zijn standaard uitgerust met het exclusieve Komtrax 5 satellietvolgsysteem dat we terugvinden op de Serie 11 graafmachines. Dit is nooit eerder vertoond op een minigraver!! De vier minigraafmachines worden aangedreven door een elektronisch bediende motor van 1,64 liter met een vermogen van 18,2 kW / 25 pk voor de PC30MR-5 en PC35MR-5, en van 29,6 kW / 40 pk voor de PC45MR-R en PC55MR-5. De nieuwe machines verbruiken tot 5% minder dan hun MR-3 voorgangers, zonder prestatie- of productiviteitsverlies.

  Verbeterde prestaties

  De stilstand tijden blijven beperkt dankzij de betrouwbare en robuuste Komatsu machines. De motor slaat (standaard) automatisch af in geval van langdurige inactiviteit, wat het brandstofverbruik en de exploitatiekosten verlaagt. De proportioneel bediende hulplijn (PPC) die eveneens standaard voorzien is, verhoogt de productiviteit en de veelzijdigheid van de machines bij werken met hulpstukken. Bovendien zijn ze uitgerust met nieuwe, hydraulische bedieningen die voor het eerst te zien zijn op minigravers. De selecteerbare werkmodi, een concept dat gewoonlijk voorbehouden is voor grote graafmachines, leveren meer winst op.

  Een “eersteklas” cabine

  De cabine van het nieuwe MR-5 gamma werd zowel binnen als buiten herzien, met meer functies en een modernere look tot gevolg. Ze is beter toegankelijk dankzij het nieuwe design van de scharnierende deur. Een multifunctioneel, hoge-resolutie LCD display van 3,5” verschaft onder meer informatie omtrent machineonderhoud en -gebruik.

  Veiligheid en gemoedsrust

  Het neutraalstand-detectiesysteem van de rijhendels en werkuitrustingen verhoogt de veiligheid op de werf. Bovendien zijn deze minigravers uitgerust met de meest recente versie van het Komtrax telematicasysteem dat de vlootbeheerder ondersteuning geeft, de machine tegen fout gebruik beschermt en een maximale efficiëntie en beschikbaarheid garandeert.

  Voor meer informatie over BECOMA bvba, haar producten en diensten:

  Francis Beel (Verkoop – Zaakvoerder)

  Olivier De Cabooter (Verkoop)

  BECOMA bvba | E3-laan 109, 9800 Deinze | 09 324 04 43 | www.becoma.be | info@becoma.be

Standhouder nummer: 
407
Standhouder locatie: 
Kattedoornstraat