Barenbrug Belgium


De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in recreatiegrassen, voedergrassen en vlinderbloemige voedergewassen. Gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen ligt de basis voor ons succes in vijf belangrijke kernwaarden: internationaal, innovatie, kwaliteit, partnership en marketing.

Merken

 • Milkway

  Blijvend grasland

 • Tornado

  Tijdelijk grasland

 • Bonsilage

  Inkuilproducten, voedererwten, groenbemesters & klavers

Nieuws: 

 • NutriFibre; 4 x beter. Voor de productie van het beste kuilgras.

  De nieuwe grastechnologie

  NutriFibre is de nieuwe grastechnologie voor kuilgras. De basis van NutriFibre is zachtbladig rietzwenk en komt voort uit het internationale veredelingsprogramma ‘Gras voor hoogproductief melkvee’ van de  Koninklijke Barenbrug Groep. De NutriFibre-technologie combineert mineralenefficiëntie, hoge eiwitproductie, verteerbare, structuurrijke celwanden en grote bewortelingsintensiteit.

  De onderlinge interactie versterkt deze afzonderlijke eigenschappen en dát resulteert in kuilvoer van hoge kwaliteit. Zo is deze specifieke combinatie nóg sterker dan de optelsom van de afzonderlijke eigenschappen. De nieuwe grastechnologie op basis van zachtbladig rietzwenk werd uitvoerig getest onder zeer uiteenlopende omstandigheden, grondsoorten en situaties met verschillend bedrijfsmanagement.

  NutriFibre is gras met een sterk, groot wortelstelsel en voedzaam, eiwitrijk blad. Hierdoor is NutriFibre op vier punten beter dan de grassen die melkveehouders nu meestal verbouwen. NutriFibre is:

  • KringloopGras omdat NutriFibre efficiënt is met mineralen,

  • StructuurGras omdat NutriFibre structuurrijk blad heeft,

  • OpbrengstGras omdat NutriFibre een hoge (eiwit-)opbrengst geeft,

  • DroogteGras omdat NutriFibre lange wortels heeft.

  Graszaadmengsels met NutriFibre leveren optimaal ruwvoer voor de moderne melkveehouder.

  NutriFibre-technologie biedt melkveehouders onder verschillende omstandigheden de oplossing voor hun bedrijfsmanagement. In Europa heeft al een groot aantal melkveehouders gekozen voor NutriFibre. Zij voeren dit gras naar volle tevredenheid aan hun koeien.

  www.barenbrug.be/veehouderij/vaknieuws/waarom-milkway-nutrifibre-tom-willems-legt-uit

Standhouder nummer: 
163
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat