Ag-Tec


AG-TEC, een dochteronderneming van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV, verzorgt op de Belgische markt de verdeling van CLAAS oogstmachines, groenvoermachines en landbouwtractoren. Samen met een goed getraind net van professionele dealers  zorgt AG-TEC voor de verkoop, voor de tijdige  beschikbaarheid van onderdelen en  voor een correcte  service overal in België.

Merken

 • CLAAS
  • Tractoren
  • Maïs-machines
  • Wielladers & verreikers

Nieuws: 

 • CLAAS JAGUAR 960 + SHREDLAGE: Nieuwe generatie CLAAS hakselaar met 625 pk.

  Hydraulische blokkering van de tegenmes:

  Dit nieuwe systeem vergrendelt het hakseltegenmes zodat de juiste afstelling ervan perfect behouden blijft. Tijdens het bijstellen na het slijpen wordt het terug los gezet zodat het bijstellen preciezer, vloeiender maar vooral ook sneller gebeurt. Er zijn slechts 55 s nodig om de volledige procedure af te ronden.

  Automatische instelling bodemplaat van de rotor:

  Telkens het tegenmes wordt ingesteld wordt nu ook de positie van de bodemplaat van de snijrotor aangepast. De afstand tot de snijrotor blijft zo optimaal, de goede werking is gegarandeerd gedurende het ganse hakselseizoen.

  Uitbreiding van AUTOFILL systeem:

  De werking van het automatisch vullen van de silagewagens met het CLAAS AUTOFILL systeem is uitgebreid. De uitwerppijp wordt nu ook automatisch aangestuurd indien de silagewagen zich achter de hakselaar bevindt. Ideaal tijdens het aanvangen van de vele kleine maisvelden in Vlaanderen.

  SHREDLAGE korrelkneuzer:

  Reeds vele jaren bestaat de vraag bij melkboeren om gehakselde mais met meer structuur in de silo te brengen. CLAAS heeft hiervoor het SHREDLAGE principe op de markt gebracht. Shredlage mais is langer gehakselde mais met uitgerafelde stengeldelen, bladeren zijn gescheurd en de korrel is in kleine deeltjes uiteengevallen. Ook de spil is in kleinere delen terug te vinden. De langere deeltjes zorgen voor meer structuur en de ruwe grafelde structuur voor een goede fermentatie in de silo en vertering in de pensmaag. De intensief bewerkte korreldeeltjes helpen bij de bewaring en zorgen dat het blad beter wordt opgegeten. Tevreden koeien met bewezen hogere gezondheid.

 • CLAAS ARION 500 - 600 new generation

  Met de ARION 500 en 600 serie biedt CLAAS een polyvalente trekker aan met veel comfort en bewezen degelijkheid.

  Drie uitrustingsniveaus

  Dankzij de basis CIS, de nieuwe CIS+ en de luxe CEBIS zijn er nu drie comfortniveaus beschikbaar. Alle uitvoeringen zijn leverbaar met de HEXASHIFT transmissie en de CIS+ en CEBIS kunnen ook met de CMATIC continu variabele transmissie. De CIS uitvoering is beslist eenvoudig gehouden met mechanische ventielen, daar waar de CIS+ elektronisch aangestuurde ventielen en een CIS COLOR display heeft. Beide uitvoeringen zijn met de bekende multifunctionele armsteun. De CEBIS uitvoering gaat nog verder met een kompleet nieuwe terminal van 12 inch met touchscreen bovenop de bestaande draaiknop bediening en CMOTION multifunctionele hendel.

  Bredere vermogensdekking

  De ARION 510 start nu bij 125 pk en trekt door tot aan 205 pk voor de ARION 660. De 500 reeks doet dit met een 4 cilinder motor en 2 turbo’s, de 600 met een turbo met variabele geometrie. Om het verbruik te beperken werd het stationair toerental teruggebracht van 800 naar 650 toeren per minuut. Alle motoren voldoen uiteraard aan de STAGE IV milieunormen.

  PROACTIV voorasvering

  Elke nieuwe ARION 500 en 600 kan met de nieuwe generatie PROACTIV voorasvering. Het gewicht van de trekker is optimaal ondersteund door de driehoekige opstelling van de veercilinders die onderaan naar buiten zijn geplaatst. Intelligente aansturing van de voorasvering zorgt voor actieve antirolwerking in bochten en vermijdt het duiken van de neus bij het remmen. De garantie op comfort tijdens transport en op het veld zelfs met zware werktuigen voor- en achteraan de trekker.

  Uitrusting zoals op de AXION

  Optioneel kan de ARION worden uitgebreid met SMART STOP, CRUISE CONTROL, een Load Sensing pomp met meer debiet, grotere wielen of een automatische handrem. Met SMART STOP kan de trekker met Powershifttransmissie kan worden stilgezet en terug vertrekken door enkel het rempedaal te gebruiken.

Demo's

 • CLAAS
  Number: 
  T112
  Type: 
  Arion 430
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • CLAAS
  Number: 
  T113
  Type: 
  Arion 550
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • CLAAS
  Number: 
  T114
  Type: 
  Arion 650
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • CLAAS
  Number: 
  T115
  Type: 
  Axion 800
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • CLAAS
  Number: 
  T116
  Type: 
  Axion 830
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • CLAAS
  Number: 
  T117
  Type: 
  Axion 870
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • CLAAS
  Number: 
  504
  Type: 
  Lexion 750 TT
  Soort Machine: 
  Landbouw, Oogstmachines, Maïsdorsen
 • CLAAS
  Number: 
  507
  Type: 
  Jaguar 960
  Soort Machine: 
  Landbouw, Oogstmachines, Maïshakselaars
 • CLAAS
  Number: 
  600
  Type: 
  Cargos 8500
  Soort Machine: 
  Landbouw, Transport, Silage- en kipwagens
 • Breviglieri
  Number: 
  392
  Type: 
  6m
  Soort Machine: 
  Landbouw, Grondbewerking en teelttechniek, Aangedreven eggen
Standhouder nummer: 
544
Standhouder locatie: 
Stropstraat