Innoseeds


Innoseeds is al meer dan 100 jaar actief in de zaaizaadindustrie en gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van graszaden. Naast graszaden worden ook zaden van groenbemestingsgewassen en maïs verkocht. Innoseeds werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid beproevingsnetwerk voor maïs en groenbemestingsgewassen.

Merken

  • ForageMax

    Meer melk uit gras: De ForageMax grasmengselrange bestaat uit mengsels welke zijn afgestemd op de hedendaagse veeleisende veehouder. Deze mengsels zijn samengesteld met de allerbeste rassen die beschikbaar zijn. Het resultaat? Meer opbrengst en een hogere kwaliteit, dus nog meer melk uit eigen ruwvoer.

  • Innoseeds Mais

    Al meer dan 35 jaar is Innoseeds het bedrijf dat de maisrassen met de hoogste VEM/kg ds op de markt brengt. Innovaties vormen voor Innoseeds het uitgangspunt naar het zoeken van oplossingen voor morgen, zodat u als veehouder of akkerbouwer sterk staat in de dynamische agrarische markt.

  • Vital Earth - groenbemesters

    Een gezonde vitale bodem is de basis voor elke akkerbouwmatige teelt. Vital Earth groenbemesters leveren een extra bijdrage aan de bodem daar zij zodanig zijn samengesteld dat ze de bodem vruchtbaarder en gezonder achterlaten.

Standhouder nummer: 
165
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat