ECO2 Beton


In uitbreiding van onze Benor-betoncentrale werkt Eco2 Beton volop aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Wij kunnen op heden dan ook uitpakken met een EUROPESE primeur van een zuurbestendige verharding in de massa, genaamd "ECO2 POLYMER".  Deze verharding is NIET te onderscheiden van gewoon beton.   Het eerste landbouw gerelateerd project, een zuurbestendige maissilo hebben we samen met een van onze klanten gerealiseerd.  Er zal een bedrijfsfilm te zien op een groot LED scherm zijn tijdens de beurs van dit eerste project.

Voor de geïnteresseerde bezoekers stellen wij stalen van het "ECO2 POLYMER" ter beschikking tijdens de beurs zodat ze op hun bedrijf reeds de zuurtest kunnen doen.

Nieuws: 

  • Ontwikkeling eigen CO2-arm beton zonder cement

    Devagro kijkt over muur eigen activiteiten

    Het verhaal van Ignace Degezelle leest als een trein. Na de opleiding textielingenieur ging hij in op het aanbod van zijn schoonvader om een aannemersbedrijf op te starten, actief in de wegenbouw. Daaruit groeiden in amper 25 jaar tijd tal van andere firma's, actief in wegeninfrastructuur, recyclage, afbraak en bodemsanering. Kers op de taart is de recente ontwikkeling van een gepatenteerd soort nieuw beton dat geen cement of water meer bevat, een soort geopolymeer. Het nieuwe beton draagt de naam 'Eco2beton'. Momenteel lopen er nog volop testen en worden er ATG-keuringen aangevraagd. Als het plan van Degezelle werkt, betekent het een belangrijke omwenteling in de infrastructuurbouw.

    Lees meer

Standhouder nummer: 
505
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat - dreef