AVEVE Zaden


AVEVE Zaden is toonaangevend in België voor wat betreft gecertificeerde zaaigranen, maïs, grassen, groenbemesters en andere landbouwzaden. In het eigen proefcentrum te Neerhespen worden de meest belovende nieuwe rassen van tarwe, gerst en triticale gescreend. Dankzij een dergelijk uitgebreid onderzoek in combinatie met een volledig nieuw productieapparaat kunnen we onze klanten toprassen met hoge kwaliteitsgaranties aanbieden.

AVEVE Zaden biedt u ook een uitgebreid assortiment aan exclusieve maïsrassen van vooraanstaande Europese kweekbedrijven voor zowel silo als korrel. Door haar uitgebreid gamma heeft AVEVE voor elk bedrijf een maïsras op maat, of het nu gaat om voederwaarden, zetmeel, verteerbaarheid of opbrengst...

Naast granen en maïs heeft AVEVE ook een compleet gamma graslandmengsels onder de namen SUPERSTAR voor blijvend grasland en MIXITAL voor tijdelijk grasland. Dit zijn stuk voor stuk mengsels samengesteld met enkel de beste rassen van de Belgische en Europese rassenlijst .

AVEVE Zaden behoort tot de divisie Land- en tuinbouw van Groep AVEVE, die marktleider is in België in de distributie van zaden, plantenbeschermings- en plantenvoedingsmiddelen.

AVEVE is uw partner voor duurzame topresultaten!

Om meer te ontdekken over onze agrarische deskundigheid, surf naar www.aveveagrarisch.be

Nieuws: 

  • Wintergranen

    Naast klinkende namen als Sahara, Ozon, Henrik en Edgar zijn KWS Smart en Faustus belangrijke nieuwkomers in het gamma. KWS Smart is een nieuwkomer met een zéér hoog opbrengstpotentieel, zo scoorde deze voedertarwe een gemiddelde korrelopbrengst van wel 110.4 % op de Belgische rassenlijst CGW 2013-2014! Daarenboven wordt KWS Smart ook gekenmerkt door een uitstekende resistentie tegen aarziekten. Faustus is een nieuwe halfvroege wintertarwe met hoog opbrengstpotentieel en goede kwaliteit. Een gemiddelde korrelopbrengst van wel 107.2% % op de Belgische rassenlijst CGW 2013-2014, gekoppeld aan een uitstekende resistentie tegen gele roest, aarziekten alsook een goede legervastheid maken van dit ras een absolute topper.

  • Maïs

    Eind september staan natuurlijk ook onze maïsrassen te pronken.

    Wij bieden u o.a. topvariëteiten met een hoogproductieve kuil zoals LG.30.209, Messago, Multitop en Bratisla. Met Kompetens hebben we tevens ook de absolute topper voor zowel de kuil als de korrel. Daarnaast scoren korrelmais rassen als Metronom, Porfavor en Kalientes ook uitstekend.

    Op de werktuigendagen kunt u ook ons gamma graslandmengsels SUPERSTAR en, MIXITAL bekijken.

Standhouder nummer: 
441
Standhouder locatie: 
Kattedoornstraat