Homburg Holland


Homburg Holland in Stiens (Fr) is sinds 1961 importeur van HARDI veldspuiten in Nederland. Ruim 50 jaar ervaring in spuittechniek heeft, naast HARDI, geresulteerd in het importeurschap en de vertegenwoordiging van WeedSeeker en GreenSeeker. Sterke Trimble merken die eveneens uitblinken in precisietoepassingen in het openbaar groen en de landbouw.
Homburg is ook importeur van het Zweedse merk Väderstad, met haar geavanceerde en betrouwbare grondbewerkings- en zaaimachines.
In 2010 is The Handler toegevoegd aan het productengamma: een bulkfust met veel capaciteit.
Sinds 1970 ontwikkelt en bouwt Homburg, draincleaners in eigen beheer. Homburg draincleaners zorgen voor een uitgekiend onderhoud en een optimale afwatering. Hierdoor zijn de werkomstandigheden tijdens de zaaibedbereiding, gewasverzorging en oogsttijd gunstig en groeien gewassen beter.
Export vindt wereldwijd plaats.

Meer info over de demonstraties :

TopDown : De grondbewerkingsmachine TopDown van Väderstad is een unieke, flexibele cultivator. Dankzij de ingenieuze frameconstructie van de TopDown cultivator, in combinatie met de solide veerbeveiligde tanden (max. 700 kg uitbreekkracht), kan TopDown alles probleemloos verwerken. Van ondiep, intensief snijden en mengen van stoppels, tot het diep lostrekken van duizenden probleemloze hectares. Flexibiliteit en kracht waren de belangrijkste doelstellingen bij de ontwikkeling van de TopDown.

Rexius Twin : Rexius is een wals met uitstekende grondbewerkingsmogelijkheden. Leverbaar in werkbreedtes van 5.00 en 6.50 meter is het een perfect nabewerkingswerktuig na de cultivator of (rotorkop)eg in situaties waarbij extra zorg moet worden besteed aan bodemverdichting. De Rexius Twin echter, is een zwaargewicht met een eigengewicht van ± 1.500 kg per meter werkbreedte. De Rexius Twin is toepasbaar op zware ploegruggen, waar andere werktuigen het laten afweten. Een ander onderscheidend aspect zijn de cultivatortanden van de Rexius Twin zodat de grond tegelijkertijd kan worden losgemaakt.

HeroW : Deze compleet nieuwe zelfrijder speelt in op de vraag naar compacte, wendbare zelfrijders met veel bodemvrijheid, maximaal zicht en een concurrerende prijs. Onderscheidende kenmerken van de Homburg HeroW zijn: maximale bodemvrijheid, perfecte prijs/kwaliteit verhouding, perfect spuitwerk dankzij TwinForce luchtondersteuning, maximaal zicht op het gewas, spuitwerk en voorwielen en tenslotte betere inzetbaarheid, wendbaarheid, overzicht en spuitresultaat resulteren in een beter saldo.

Extra informatie:

Homburg Holland – it Noarderfjild 21 – 9051 BM Stiens
t.a.v. Hans Cornelissen - telnr. 0031 58 257 15 55 of mobiel 0031 6 53816099
hc@homburg-holland.com
www.vaderstad-holland.nl

Standnummer Oudenaarde: 627