Dema-Shop bvba


demonstrerende machines :

IDROFOGLIA BEREGENINGSHASPEL + AFTAKASPOMP ROVATTI/BAUER

Perfect gelegen in West-Vlaanderen - waar we het centrum van de Vlaamse groenteteelt vinden -, ontwikkelde DEMA-SHOP zich tot een totaalleverancier voor deze land- en tuinbouwers, zo hebben wij verschillende types van haspels, beregeningsinstallaties, waterpompen en alle soorten van vaste of soepele leidingen.  DEMA-SHOP heeft deze haspels en toebehoren altijd op voorraad.
Ook bouwaannemers, tuinaanleggers, installateurs, industriële klanten en andere vakmannen vinden bij DEMA-SHOP een uitgebreid gamma aan  kunststofbuizen, slangen, gespecialiseerde gereedschappen en werktuigen.
 Voor elke soort buis of slang heeft DEMA-SHOP de gepaste kleppen, kranen of andere soorten aansluitingen. Wat POMPEN betreft, biedt DEMA-SHOP alle mogelijke types aan en dit in alle soorten uitvoeringen en met verschillende soorten aandrijvingen.
De vakman die enkel met kwaliteitsmaterialen, –gereedschappen of -machines werkt, vindt hier vast en zeker zijn gading. Uitsluitend merken met een uitstekende reputatie komen in aanmerking.
Dankzij het complete aanbod heeft DEMA-SHOP voor elke vraag de juiste oplossing in huis.
Onze grote voorraad laat toe om de gezochte producten meteen mee te nemen. Dankzij de uitgebreide kennis en vele jaren ervaring van de medewerkers, mag u rekenen op een gespecialiseerd advies tijdens uw zoektocht naar de juiste onderdelen of machines. Wanneer gewenst staat DEMA-SHOP in voor de nodige projectbegeleiding.
DEMA-SHOP werkt dagelijks aan de uitbreiding en verdere specialisatie van zijn productengamma. De nieuwste ontwikkelingen in de sector worden van kortbij opgevolgd. Nieuwe producten vindt u snel terug in het gamma.
“ALS U HET NERGENS VINDT, VINDT U HET BIJ DEMA-SHOP”