AVEVE Zaden


AVEVE Zaden is toonaangevend in de wereld van de gecertificeerde zaaigranen, maïs, grassen, groenbemesters en andere landbouwzaden. In het eigen proefcentrum te Neerhespen worden de meest belovende nieuwe rassen van tarwe, gerst en triticalegescreend. Dankzij een dergelijk uitgebreid onderzoek in combinatie met een modern uitgerust productieapparaat kunnen we onze klanten toprassen met hoge kwaliteitsgaranties aanbieden.

AVEVE Zaden biedt u ook een uitgebreid assortiment aan exclusieve maïsrassen van vooraanstaande Europese kweekbedrijven voor zowel silo als korrel. Door haar uitgebreid gamma heeft AVEVE voor elk bedrijf een maïsras op maat, of het nu gaat om voederwaarden, zetmeel, verteerbaarheid of opbrengst...

Naast granen en maïs heeft AVEVE ook een compleet gamma graslandmengsels onder de namen SUPERSTAR voor blijvend grasland en MIXITAL voor tijdelijk grasland. Dit zijn stuk voor stuk mengsels samengesteld met enkel de beste rassen uit de Belgische  en Europese rassenlijst geselecteerd.

AVEVE Zaden behoort tot de divisie Land- en tuinbouw van Groep AVEVE, die marktleider is in België in de distributie van zaden, plantenbeschermings- en plantenvoedingsmiddelen.

AVEVE is uw partner voor duurzame topresultaten!

Om meer te ontdekken over onze agrarische deskundigheid, surf naar www.aveveagrarisch.be