Paret nv


Als zelfstandig ondernemer sta je gekend voor je gedrevenheid, en je harde werk ! Toch is het interessant om ook eens stil te staan bij een aantal aspecten, die je helpen, om ook in de toekomst, van je zaak een succesvolle, bloeiende onderneming te maken! 

Misschien overweegt u voor uw zaak of onderneming mogelijk de aankoop van een nieuwe wagen, bestelwagen of een ander voertuig. Precies om een dergelijke investering, is er Paret-nv.

Paret-nv, is een begrip in Vlaanderen en omstreken.  Dit familiebedrijf, opgericht in 1958 door Dhr. Marcel Paret, heeft een jarenlange ervaring op gebied van dieseltechnologie (red: de specialist in reparatie van diverse diesel-injectiepompen, brandstofinjectoren en commonrail systemen) én auto-elektriciteit. Ons filiaal met ruime parking is centraal gelegen (max 15km) tussen diverse steden, zoals Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Ronse en Doornik, en in de nabijheid van verschillende industriezones.

Op het vlak van naverkoop laat Paret-nv, u ook het beste zien wat de markt te bieden heeft met onderhoud en koetswerkherstellingen in eigen beheer, en dit met de grootste efficiëntie. Onze verbintenis is 100% te voldoen aan de behoeften van ons cliënteel, en zodoende een bevoorrechte partner te worden. Ons moto is dan ook : Degelijke Service, Tevreden Klant!

Daarom, en om U te dienen, vertegenwoordigd Paret-nv, sedert jaren;

·         SSANGYONG MOTORS (power in style),

·         ISUZU & TRUCKS (powerd for fife), en ook

·         HUMBAUR TRAILERS (competence in trailers), in de regio.

Kunnen wij hierbij, iets voor U betekenen!? Laat u als zelfstandig ondernemer of wagenparkbeheerder overtuigen door onze aangename en doeltreffende aanpak, en neem alvast een afspraak met onze verantwoordelijke Tony Paret, op het nummer 056 64 46 50 of mobiel: 0486 633 749 .