Rijk Zwaan Belgium

Standnummer:
661

Rijk Zwaan is een internationaal zaadveredelingsbedrijf en voorziet groentetelers, plantenkwekers, diepvriesindustrie, snijderijen en loonwerkers van een breed assortiment groentezaden. Onze gemotiveerde collega’s en de voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling resulteren in een gezonde onderneming. Samen met onze partners willen we actief de groenteconsumptie stimuleren en bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening. In de vollegrond zijn we voornamelijk actief in spinazie, diverse slatypes en de Brassica’s. In witlof en prei lanceren we nieuwe rassen, die de voorbode zijn van een vernieuwd assortiment.

 

Merken en producten

• 38-EM5790 RZ F1 is een nieuw ras voor oogstperiode september-november. Kort, blauw, opgericht, zeer uniform en heeft de nodige resistenties.

• Nebulus RZ F1 heeft een oogstperiode van eind augustus tot november. Is bedoeld voor de verse markt en de industriemarkt. Het ras is zeer uniform, heeft hoge verwerkingssnelheid en de productie is goed.

• 38-LL5927 RZ F1 is bedoeld voor oogstperiode september-november. Een wat langer, opgericht type, donkere kleur én met een uitstekende pelbaarheid.