PCLT

Standnummer:
422

PCLT is een praktijkgericht opleidingscentrum waar 180 opleidingen worden aangeboden en dit in de vakdomeinen land- en tuinbouw, privaat en openbaar groen alsook logistieke arbeidsmiddelen en transport. De core business van PCLT zijn de machine-gerelateerde opleidingen in de vermelde vakdomeinen. PCLT zet momenteel zwaar in op innovatie en vernieuwing en dit zowel wat het opleidingsaanbod betreft alsook het technisch en technologisch niveau van de machines waarmee gewerkt wordt. Zo is er bv. veel interesse naar de nieuw opgerichte 10 daagse winteropleiding landbouwmechanisatie (niveau 1, 2 en 3) (zie website). Bij de machines voor de groensector wordt volledig ingezet op de accu-aangedreven machines maar eveneens op een pak nieuwe opleidingen zoals de aanleg van grasdaken, siergrassen, …
Kortom PCLT is de plek bij uitstek voor wie van innovatie en techniek houdt in de landbouw, tuinbouw, groene sector en de logistiek. (www.pclt.be)

PCLT heeft op de Werktuigendagen 2 standplaatsen, nl. één standplaats voor de opleidingen LANDBOUW en één standplaats voor de opleidingen GROEN.