Inagro


Inagro, innovatief en duurzaam agrarisch ondernemen
Innovatie, diversificatie en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden voor het praktijkgericht onderzoek op maat van de lokale landbouwer. Met doorgedreven advies en persoonlijke begeleiding helpen we landbouwers in de uitbouw van hun bedrijf. Met onderzoek naar nieuwe teelten en nieuwe technieken is Inagro een stuwende en innoverende kracht in de sector.

Tot uw dienst
Via een gepersonaliseerde nieuwsbrief, onze website en de vakbladen, tijdens proefveldbezoeken en demonstratiemomenten brengen wij onze kennis tot bij u. Onze waarnemings- en waarschuwingsdiensten voor ziekten en plagen winnen steeds meer aan belang bij het streven naar een duurzamer land- en tuinbouw. Met een eigen gecertificeerd labo is Inagro ook uw partner voor de analyse van grond, mest, water en gewassen.

Samen voor duurzame groei
Kennis delen is de rode draad doorheen de werking van Inagro. Via onze vernieuwde website en het onlineplatform 'Mijn bedrijf' kunnen landbouwers zich gratis registreren en info op maat ontvangen. Na registratie ontvangt u wekelijks een gepersonaliseerde nieuwsbrief met enkel die info die aansluit bij uw sector of interesses. Groei in kennis is meer dan ooit cruciaal om voor uw eigen bedrijf de juiste strategie te bepalen en belangrijke keuzes te maken.

  • Praktijkonderzoek: Praktijkonderzoek in tuinbouw, akkerbouw, biologische landbouw en aquacultuur.
  • Adviesverlening: Gratis of betaalde voorlichting in diverse sectoren: tuinbouw, akkerbouw, dierlijke productie en biolandbouw

Standhouder nummer: 
506
Standhouder locatie: 
Stropstraat